Sponsorizare de aproximativ 45.000 lei pentru DGASPC Gorj

 

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2023, Fundația ”Raza Aurie”, reprezentată de familia Ilinca Ilie și Monica, a oferit o sponsorizare consistentă Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, constând în produse care ajung, în aceste zile, la 45 de familii din Gorj și la aproximativ 100 de copii din aceste familii care se află în atenția Direcției. 
În prag de sărbători, Fundația ”Raza Aurie”, un sponsor cu tradiție al DGASPC Gorj, și-a îndreptat din nou atenția asupra cazurilor sociale din județ, oferind o sponsorizare care se ridică la aproximativ 45.000 lei, constând în: produse alimentare de bază și tradiționale, dulciuri, produse de menaj, precum și articole vestimentare pentru copii și părinții lor. De asemenea, s-au oferit și diverse electrocasnice, de care aveau mare nevoie zecile de familii aflate în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. De toate aceste daruri s-au bucurat 45 de familii și în jur de 100 de copii de pe raza județului Gorj. 
Numai în acest an, cu ocazia sărbătorilor pascale și sărbătorilor de iarnă, valoarea sponsorizărilor oferite de către Fundația ”Raza Aurie” se ridică la aproximativ 130.000 lei.
 „Mulțumim și pe această cale Fundației ”Raza Aurie” pentru sprijinul acordat și pentru faptul că este alături de DGASPC Gorj, de aproape un deceniu, răspunzând ”prezent” la fiecare solicitare și, de cele mai multe ori, acordându-ne ajutor din proprie inițiativă. Îi asigurăm pe reprezentanții fundației de respectul nostru și le suntem recunoscători pentru tot ceea ce fac. Le dorim să aibă parte de Sărbători cu bine, sănătate și prosperitate!”, a transmis DGASPC Gorj.

 

 

Galerie fotoVizualizări: 254

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste