A doua ediție a Concertului tradițional de colinde în Cojmanești, un real succes!

 

Satul Cojmanești din comuna gorjeană Slivilești a fost martorul unei seri deosebite, o adevărată celebrare a tradițiilor și a spiritului comunitar, odată cu desfășurarea cu succes a celei de-a doua ediții a Concertului Tradițional de Colinde. Evenimentul a reunit participanți din Polovragi, Novaci, Turburea, Targu-Jiu si Slivilesti, transformându-se într-o experiență magică a sărbătorilor de iarnă. 

Organizat de Parohia Cojmanesti, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Slivilesti, concertul a fost o demonstrație de solidaritate și colaborare între instituțiile locale și comunitate. Această inițiativă a avut la bază dorința de a păstra vie tradiția și bucuria sărbătorilor în inimile oamenilor

Această a doua ediție a concertului de colinde nu a fost doar un eveniment muzical, ci și o sărbătoare autentică a tradițiilor și a coeziunii comunitare. Participanții au plecat cu amintiri plăcute, iar organizatorii transmit mulțumiri către toți cei care au contribuit la succesul acestui eveniment.

Întreaga comunitate a contribuit la buna desfășurare a acestui eveniment, iar succesul său nu ar fi fost posibil fără sprijinul și eforturile tuturor. A fost un demers colectiv, unde fiecare a pus umărul pentru a crea o atmosferă autentică și plină de căldură.

Această seară de colinde a fost nu doar o serie de cântece frumoase, ci și o "punte" către tradițiile noastre, un pod între trecut și prezent. Așa cum o singură scânteie poate aprinde o flacără, comunitatea din satul Cojmanesti a demonstrat că o mică inițiativă poate duce la un eveniment care să dăinuie și să păstreze vie tradiția și portul popular. 

“Astăzi, am creat împreună o flacără a bucuriei și a unității care va lumina drumul nostru în viitor.”, au transmis organizatorii. 

 

Galerie foto


Vizualizări: 952

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste