(închide)

Start distracției la plajă! Piscinele din Gorj, pregătite pentru sezonul estival

 

Majoritatea ştrandurilor şi piscinelor din judeţul Gorj îşi deschid porţile mâine, 1 iunie! Pe lângă faptul că au făcut îmbunătăţiri la plaje şi baruri, administratorii au contactat deja DJ şi dansatoare profesioniste. Fiecare patron încearcă să își atragă cât mai mulți clienți, mai ales că începe și minivacanța de 1 iunie.

În mai multe localităţi din Gorj funcţionează bazine de înot/piscine, de diverse dimensiuni. Cea mai mare parte a acestor piscine se vor deschide mâine, 1 iunie. La început de sezon estival preţurile sunt promoţionale! Piscina Anna Events sau cea de la Casa Danilescu sunt printre cele mai căutate din municipiul Târgu-Jiu, iar în județ, mulți gorjeni merg la Arcani, la Aprilia Park. Piscina Hotelului Sara din Țicleni este preferată de localnici și de gorjenii din localitățile învecinate. Oriunde veți alege să mergeți, administratorii vă promit surprize și garantează distracția și voia bună!

Din fericire, condiţiile meteo sunt foarte bune, așa că cei care doresc să meargă la scăldat, în următoarele zile, pot să o facă! Se anunţă temperaturi situate în jurul a 30 de grade Celsius. Prin Serviciul de supraveghere a stării de sănătate – birou igiena mediului şi Serviciul de control în sănătate publică din cadrul DSP Gorj se monitorizează, și în acest sezon estival, calitatea apei din bazinele de înot. Din evidenţele autorităților, anul trecut au fost autorizate din punct de vedere sanitar 18 ştranduri şi piscine de folosinţă publică. Ele funcţionau în localităţi precum: Târgu-Jiu (5), Turcineşti (1); Drăguţeşti(1); Rovinari (1); Motru (1); Ţicleni(2); Arcani(1); Turceni –Murgeşti (1); Săcelu-2 –bazine termale, piscină etc. 

Medicii avertizează că frecventarea ştrandurilor şi piscinelor în aer liber în intervalul de intensitate solară maximă 10.00 - 17.00, fără utilizarea de creme de fotoprotecţie sau utilizarea unor creme cu  fotoprotecţie inadecvată determină grade variate de arsuri solare, de la o înroşire a pielii până la arsuri grave însoţite de flictene (bule) şi stare de rău general. Înotul în piscină este relaxant şi un exerciţiu bun pentru organism! Cei care suferiți de afecțiuni dermatologice, evitați piscinele, mai spun medicii. 

Galerie foto



Vizualizări: 2,190

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste