(închide)

Sute de doljeni la spectacolul caritabil „Bucuria Crăciunului!”

 

Peste 300 de persoane au participat duminică seara la spectacolul caritabil „Bucuria Crăciunului!”, organizat la Segarcea, de Biserica Sfântul Apostol Andrei, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Horia Vintilă”, Biblioteca „Mircea Radina”, Primăria și Consiliul Local Segarcea la Casa de Cultură din localitate. În cadrul acestui spectacol a debutat și corul parohial „Mândrie de segărcean”, condus de studentul Ionuț Pârvan. „Vă mulțumesc tuturor care v-ați făcut timp să ne fiți alături, datorită dumneavoastră s-a astrâns o sumă frumoasă și care va fi folosită în scop caritabil! Multumesc mult Preotului Vătăman Marius, Gegiu Iuliana, Tutunaru Nicolae, Corvin Cazacu, Mirela Mirela, Barbu Alexandra, Marius Josceanu și tuturor oamenilor de cultură care mi-au fost alături la organizarea acestui minunat eveniment! Mulțumesc Corului "MÂNDRIE DE SEGĂRCEAN", ați fost minunați, munca voastră și-a spus cuvântul în această seară, e un început bun!
Multumesc mult formației și tutur artiștilor care au urcat pe scenă! Încă odată vă mulțumesc tuturor, a fost un spectacol în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Ionuț Pârvan.

Din banii strânși în urma organizării spectacolului caritabil vor fi achiziționate cadouri pentru copiii care vor participa la sluja de Crăciun de la Biserica Parohială Sf. Andrei.

Galerie foto


Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste