(închide)

Talentata Bianca Surupăceanu din Baia de Fier a lansat primul videoclip!

 

Interpreta de muzică populară Bianca Surupăceanu are 9 ani și este din Baia de Fier, una dintre cele mai frumoase comune din județul Gorj. A descoperit muzica populară de mică, iar acum a lansat primul său videoclip!„Sus la munte la izvor” se numește piesa lansată de Bianca Surupăceanu și o puteți asculta AICI.

Deoarece pe când avea doar 3 ani, a început să le cânte părinților și bunicilor, aceștia au decis să o înscrie și la cursuri de canto popular. Bianca Surupăceanu iubșete muzica de orice fel, cântă de câte ori are posibilitatea și își dorește cu ardoare o carieră în acest domeniu. Eleva talentată se pregătește la canto popular cu Ana Cristina Măgureanu, profesoară de canto la Căminul Cultural Baia de Fier. „Bianca este în clasa a IV-a la Baia de Fier, iar materia sa preferată este engleza. Este un copil cuminte, care învață bine și are rezultare bune la școală. A cântat de mică tot ce auzea la televizor sau pe youtube, apoi a mers la Școala de canto și a fost și este instruită de Ana Cristina Măgureanu, căreia îi mulțumim!”, a spus Valeria Surupăceanu, mama Biancăi.

Talentata Bianca este convinsă că pasiunea pentru muzică o va însoți pe tot parcursul existenței sale. Muzica este mare sa pasiune și își dorește să cânte din ce în ce mai bine, să își perfecționeze taletul. Când va veni vremea să se înscrie la liceu, va merge la Târgu-Jiu, ca să studieze canto în continuare, spune copila din Baia de Fier. „Muzica va fi mereu cu mine, face parte din mine, din ce sunt eu ca om, deși sunt doar un copil, așa simt. Îmi plac toți artiștii, însă admir foarte mult pe Valentin Sanfira, Roberta Crintea, Olguța Berbec, Niculina Stoican, Carmen de la Salciua etc”, a afirmat Bianca Surupăceanu, care promite că își va urma visul de a deveni o cunoscută solistă de muzică populară care va duce mai departe tradițiile din Baia de Fier!

Primul videcolip  

În primăvara acestui an, Bianca a filmat la Muzeul din Curtișoara, cu ajutorul echipei N-Sat TV, primul său videoclip. „Sus la munte la izvor” este o melodie frumoasă, cântată de marii artiști ai României și pe care eleva din Baia de Fier o interpretează foarte frumos. Videoclipul a fost postat pe canalul Youtbe și are deja peste 1.000 de vizualizări. „Primul videoclip l-am filmat pe 16 mai la Curtisoara, la muzeu. Melodia se cheama Sus la munte la izvor, fiind cântată de Elena Merișoreanu prima dată, apoi a fost preluată de mulți alți interpreti. Bianca iubeste portul popular, adoră muzica de orice gen și îi place să cânte în fața oglindei. Își dorește să ajungă o cântăreață renumită și noi îi vom fi alături. Este foarte talentată”, a mai adăugat Valeria Surupăceanu, mama copilei.

Galerie foto




Vizualizări: 2,713

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste