(închide)

Tânăra Valentina are nevoie de sprijin pentru a fi din nou sănătoasă! Își dorește o viață normală, fără durerile care o chinuie

 

Tânără și frumoasă, sufletistă și foarte inteligentă, Valentina Grădinaru este o gorjeancă care are mare nevoie de sprijin, căci suferă de o tumoră la un picior (pe tibie n.red.) și se va opera în Italia. Durerile o chinuie clipă de clipă și Valentina nu mai știe ce să facă. Familia și prietenii îi sunt alături, mai ales în aceste momente extrem de dificile. Pentru operația din Italia, care va avea loc la finalul acestei luni, Valentina are nevoie de 20.000 de euro. De aceea are nevoie de sprijin! familia și prietenii au încercat să facă rost de banii necesari, dar le este imposibil...  Mai mulți oameni de bine au demarat o campanie de strângere de fonduri, au creat un grup pe Facebook și se implică activ pentru a o ajuta pe studentă. Și reprezentanții Parohiei Strâmba Jiu îi sunt alături.

Valentina Grădinaru, din Ionești-Gorj, are doar 21 de ani și este studentă la Universitatea din Craiova. De curând, tânăra a primit o veste cumplită: are o tumoră beningnă pe tibia dreaptă care trebuie operată urgent, însă procedura medicală care va fi efectuată la o clinică din Italia costă 20.000 de euro. Durerile care o chinuie pe tânăra gorjeancă sunt de nedescris, fata spunând că uneori noaptea plânge și nu poate închide ochii de durere. „Frumoasa Valentina este sora îndrăgitei și cunoscutei interprete de muzică popular Cristina Grădinaru. Valentina a primit în urmă cu ceva timp diagnosticul de tumora beningnă la picior, pe tibie. În urmă cu un an a fost operată însă din păcate tumora a reapărut, făcându-i viața un chin. Valentina a găsit rezolvare la o clinică din Italia, unde trebuie să ajungă la finalul acestei luni pentru o nouă operație, unde i se va scoate portiunea de os bolnavă și va fi înlocuită, operatie destul de grea, dar in care isi pune mari sperante. Pentru asta are nevoie de aproximativ 20 de mii de euro, bani pe care din pacate nu ii are. Apelez din nou la bunatatea dumneavoastra si va implor sa fiti buni cu Valentina si sa o ajutati sa poata merge pe picioarele ei. E o fata tanara, frumoasa si cu toata viata inainte, merita sa o traiasca frumos, pentru asta are nevoie de noi”, a scris Adnana Geică pe Facebook. Din păcate, totul este contra timp, căci până la sfârșitul lunii trebuie să ajungă în Italia pentru operație. 

Părintele Gabi Antonie Făiniși va crea un grup de tineri cu care va ajunge în Ionești cu o urnă mobila undeveți avea posibilitatea să donați, evenimentul urmând a fi anunțat.  Se dorește și organizarea unui spectacol în aer liber. Pentru cei de peste hotare care vor să doneze Grădinaru Gabriela-Valentina este numele ei (pentru moneygram sau western, din pacate nu detine cont in euro). Cei care donează așa sunt rugați să anunțe, ca Valentina să știe să meargă să îi scoată.

O putem ajuta pe Valentina donând în contul:
Cont bancar BCR, lei: RO13RNCB0134152429780001
Cod swift:RNCB RO BU
Cont BCR euro: RO72RNCB0134152429780006,
SWIFT COD: RNCB RO BU
Titular cont: Gradinaru Valentina Gabriela

Părintele Antonie Făiniși a anunțat astăzi, 6 mai, că reprezentanții societății Marigab Turceni au donat 10.000 lei pentru Valentina Grădinaru. Putem ajuta cu toții! Orice sumă contează!

Informații găsiți și AICI-Parohia Strâmba Jiu, dar și AICI-Grup pentru Valentina!

Galerie foto



Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste