Terapia cu impulsuri electromagnetice: ce este și cum poți beneficia de efectele ei

 

Utilizarea câmpurilor electromagnetice și în special a magnetoterapiei a avut o creștere notabilă în ultimul deceniu în tratamentul de reabilitare și oferă o metodă neinvazivă, sigură și ușor de aplicat pentru atenuarea durerii și a inflamației.

Utilizarea campurilor electromagnetice si in special a magnetoterapiei a avut o crestere notabila in ultimul deceniu in tratamentul de reabilitare si ofera o metoda neinvaziva, sigura si usor de aplicat pentru atenuarea durerii si a inflamatiei.
 
Cum functionează o terapie cu impulsuri electromagnetice?
Aceasta utilizeaza frecvente electromagnetice sanatoase pentru a spori mobilitatea si starea de bine generala. Aceste campuri electromagnetice actioneaza profund la nivel celular, reduc inflamatia si calmeaza durerile.

Pentru cei care se confrunta cu dureri artroze sau dureri artrite asociate si cu alte dureri osteoarticulare si musculare, un tratament de acest fel ar putea avea o mare varietate de beneficii.

Dispozitivul medical ActiPach este un instrument studiat stiintific, sigur si neinvaziv pentru imbunatatirea sanatatii. Acesta are la baza pulsarea energiei electromagnetice cu frecventa radio in corp, o noua tehnologie pentru calmarea durerilor de oase, muschi si articulatii.
 
Cele mai importante beneficii ale acestei terapii:
creste energia si circulatia sangelui in zona dureroasa si ajuta tesuturile sa se vindece;
calmeaza durerea si permite miscarea cu usurinta in vederea realizarii activitatilor zilnice sau sportive;
imbunatateste calitatea somnului;
poate fi utilizat continuu 24/7;
nu implica administrarea de medicamente si nu are efecte secundare nocive.
 
In acest fel miraculos corpul se autoregleaza si se autoregenereaza, iar terapia cu impulsuri electromagnetice ajuta in esenta la furnizarea energiei necesare pentru a favoriza acest lucru.
 
Cat dureaza terapia cu impulsuri electromagnetice?
Terapia poate dura de la 30 de minute pana la cateva ore pe zi si poate fi directionata catre anumite zone. Dispozitivul ActiPatch poate fi purtat fara probleme chiar si citeva zile continuu, pina la calmarea durerilor.
Celulele cu deficiente chimice, din cauza perturbarii energiei electromagnetice, sunt cauza unor afectiuni cronice, precum si a inflamatiei sau a unui sistem imunitar dezechilibrat.
Terapia magnetica abordeaza aceasta chimie afectata, reechilibrand conditia unei celule si restabilind functiile acesteia, ceea ce ajuta la imbunatatirea sanatatii generale a organismului. Corpul este alcatuit in intregime din miliarde de celule. Deci, daca celulele sunt sanatoase si functioneaza, la fel o face si corpul nostru.
 
Rezultate regenerative uimitoare
Campurile magnetice genereaza atat de multa energie derivata natural celulelor slabite, incat aceste celule capata capacitatea remarcabila de a se vindeca singure. Acest lucru asigura o forma rapida, sigura si eficienta de ameliorare de lunga durata pentru durerea cronica, oase, muschi sau ligamente rupte si repararea tesutului cicatricial fara medicamente si reactii adverse.

 

Galerie foto


Vizualizări: 669

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste