(închide)

Țicleni: Bărbat găsit într-o râpă la două zile de la un accident de ATV. Este grav rănit

 

Un echipaj de la ISU Gorj-Ambulanța SMURD, o ambulanță de la SAJ Gorj și un echipaj al salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au intervenit, în această seară, la Țicleni, pentru salvarea și transportul la spital a unei persoane accidentate. Este vorba despre un bărbat din localitatea Țicleni care, se pare, că s-a accidentat în cursul zilei de duminică.

Salvamontiștii și un echipaj SMURD au ajuns la persoana accidentată, aceasta respira dar era în stare de inconștiență, transmite Salvamont Gorj. Accidentul s-a petrecut acum doua zile, pe raza localității Țicleni, într-o pădure, dar, doar astăzi familia și-a dat seama că bărbatul nu mai ajunsese acasă și a anunțat dispariția lui și au început căutările lui.

Inițial, bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești, dar ulterior a fost transferat la Craiova.

Este a treia intervenție de astăzi a salvamontiștilor gorjeni, într-un dintre cele două de azi fiind necesara și transportul la spital al victimei , în aceleași condiții, fără prioritate în trafic.

Sursa foto Salvamont Gorj (Foto cu caracter ilustrativ)

Vizualizări: 3,264

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste