(închide)

TOP – Cei mai buni producători de sloturi online din lume!

 

Industria jocurilor de noroc a început în urmă cu câteva decenii, dar abia de când exista un boom digital aceasta a început să crească tot mai mult și mai mult, până la a deveni una dintre cele mai importante ramuri ale economiei în foarte multe zone de pe glob. Iar mare parte din acest succes se numără, desigur, clienților care accesează în fiecare platformele cu multiple și variate jocuri de noroc revenind de fiecare data cu la fel de mult entuziasm.

Asta și pentru că nu prea se plictisesc și că au mereu ceva nou de încercat - poate fi vorba despre varietate de jocuri, despre bonusuri precum rotiri gratuite mr. Bit Casino sau despre depozite de bani și câștiguri avantajoase. Dar motivul evidenta este că jocurile puse la dispoziție sunt cât se poate de atrăgătoare. Iar acest lucru este pus pe seama producătorilor de sloturi - mai ales - care au înțeles nevoia clienților în a se juca ceva simplu, la îndemâna și ușor de înțeles.

Cu o librărie vastă în ceea ce privește jocurile de păcănele, site-urile se întrec în oferte cât mai atrăgătoare, în titluri tot mai noi și în promisiuni de câștigi garantat. Sigur, nu toate jocurile sunt și cele mai bune, asta și pentru că sunt sute de producători - peste 300 de companii de software care funcționează că provideri de jocuri de noroc - care lansează constant sloturi. Noi o să explorăm în acest material doar pe cei mai buni.

Ce au în comun cei mai buni producători de sloturi din lume

Cum a ajuns o mașinărie în care, teoretic, doar se învârt niște rotițe, să acapareze atât de bine interesul în întreagă lume? Răspunsurile sunt simple și îți garantăm că pe multe le cunoști deja; astfel:

tematică atrăgătoare, cu culori vibrante și un design modern, care de regula se concentrează pe un anumit subiect - simbolurile păstrează ideile principale, stilul fiind completat de muzica în sincron, de diverse detalii care încântă jucătorul și simte că este mai degrabă spectator;
fiecare producător de jocuri de păcănele lansează permanent diverse jocuri, care vin la pachet cu inovații și provocări noi - chiar și când vine vorba despre a face o lansare bazată pe un joc nou, premiera aduce diverse noutăți menite să cucerească.
setările de joc sunt tot mai performante, iar pe lângă posibilitatea de a gestiona după bunul plac diverse caracteristici, bonusurile și bonusurile sunt din ce în ce mai generoase, într-o încercare de a mulțumi, dar mai ales de a satisface cerințele jucătorilor, care sunt tot mai pretențioși.
în încercarea de a tine pasul cu tehnologia, cei mai mulți provideri de jocuri cu sloturi gândesc opțiunile să fi mobile friendly, adică să poată fi jucata și pe telefoanele mobile, la fel de simplus i de bine și de pe cel mai mic ecran, fară teama că vei rata ceva important.

Cei mai importanți producători de sloturi online

Așa cum am stabilit deja sunt câteva sute de provideri la nivel global, care au grijă să aducă pe piață diverse jocuri de păcănele. Însă doar câțiva se remarca în aceasta avalanșă de tehnologie și adrenalina - aceștia sunt:

IGT cunoscut și că International Game Technology (IGT) a fost foarte mult timp considerată cea mai mare companie de gaming, la nivel mondial, încă de la fondarea să din 1989. De-a lungul timpul a produs multiple jocuri atât pentru cazinourile online, cât și pentru cele offline, dar și diverse producții de televiziune. Printre cele mai populare jocuri din portofoliu se numără Megabucks, Cleopatra, Wolf Run, DaVinci Diamonds Playtech este un alt gigant al jocurilor de sloturi, având deja o istorie de câteva decenii. Cu multiple detalii autentice ale jocurilor furnizate, cele mai populare titluri care s-au remarcat sunt: The Mummy, Ghost Rider, Gladiator, King Kong, Top Gun, Justice League. Play’n Go este un provider independent al jocurilor de noroc, cu sediul în Stockholm, dar care s-a remarcat abia în 2012 când lansa jocul Bespoke și s-a specializat în dezvoltarea soluțiilor specializate pe jocuri personalizate. În ceea ce privește cele mai populare jocuri de păcănele de la acesta amintim de Book of Dead, Legacy of Dead, Moon Princess și de Reactoonz. Microgaming este considerat a fi al doilea cel mai mare furnizor al jocurilor de noroc la nivel global. A fost lansat în 1994 și a devenit la scurt timp un candidat important pe aceasta piață - de altfel își revendica poziția de primul provider al unui software pentru un cazino online, dar și pentru versiunea mobilă. Sloturi precum Mega Moolah, Immortal Românce, Break Da Bank, Jurassic Park se remarca prin grafica uimitoare - dispune de până la 800 de jocuri. Netent completează lista de furnizori de jocuri de noroc mai ales cu jocuri de păcănele cu fructe (Sweet Honey Fruity, Strolling Staxx, Go Bananas!), dar mai ales cu titluri precum Starbust, Gonzo’s Quest, Dead or Alive ÎI, Divine Fortune. Aventura a început în 1996 și este considerată o companie pioneer în industrie, mai ales în ceea ce privește jocurile de sloturi, care încearcă timid ceva într-o lume care abia cunoștea ce are de oferi internetul - cele mai multe jocuri au un RTP evaluat la 98%, ceea ce îl face extrem de popular în rândul jucătorilor. Concluzie

Sigur, lista poate continua să fie completata, căci mai sunt și alți provideri importanți care au lansat jocuri de păcănele mai înseamnă și Big Time Gaming, Megaways, SG Interactive, Realtime Gaming, BetSoft, Playson, Yggdrasil, EGT, WMS Gaming, Aristocrat, Bally și mulți alții. Cu fiecare nou nume care intra în aceasta industrie, cu atât se demonstrează apetitul pentru adrenalina, pentru dorința de câștig, pentru cheful de a te detașa de la cotidian. Iar cât timp vă exista cerere, cu siguranță că vor fi și răspunsuri care să le satisfacă.

Cu toate că, cei mai mulți jucători nu sunt interesați de un furnizor anume, decât abia atunci când observă un pattern, o amprentă a jocului cu care se obișnuiesc și apoi o caută în toate cele pe care vrea să le încerce. Indiferent de ce joc alegi, îți recomandăm să fii atent, înainte de orice, să fie unul licențiat și disponibil pe un site lega, verificat și care se bucura de aprobarea altor utilizator - precauția este utilă în cele mai multe cazuri de experiențe digitale.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste