(închide)

Tragedie la Unitatea Militară din Cărbunești! Un tânăr a decedat după ce s-a electrocutat

 

Tragedie la Târgu Cărbunești. Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani a decedat în această seară, după ce s - a electrocutat. Bărbatul era angajat al unei firme care efectua lucrări la Unitatea Militară. Firma este deținută chiar de tatăl bărbatului decedat. 

Polițiști din cadrul Poliției Orasului Tâgu Carbunesti au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană s-a electrocutat pe un stalp in incinta Unitatii Militare Târgu Cărbunești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 23 ani, din orașul Târgu Cărbunești, angajat al unei societăți comerciale, in timp ce efectua verificari la reteaua electrica interioara a unitatii, cu care are contract de mentenanta pentru instalațiile electrice, ar fi atins involuntar firele de tensiune medie, electrocutandu-se.

"Echipele medicale au efectuat resuscitarea persoanei, insa fara succes, fiind declarat decesul tânărului.La examinarea sumară a cadavrului nu s-au gasit urme de violenta pe cap, trunchi si membre.S-a luat masura transportarii cadavrului la SML Gorj pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului", a transmis IPJ Gorj. 

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă si nerespectarea măsurilor privind sănătatea si securitatea in muncă.

Vizualizări: 3,570

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste