(închide)

Trei posturi vacante la Spitalul Novaci! Pentru două nu se cere experiență

 

Spitalul Orăşenesc Novaci din judeţul Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează: 1 post asistent medical debutant Compartimentul Neurologic; 1 post asistent medical debutant Cabinet Ambulatoriu Integrat Urologie. De asemenea, Spitalul Orăşenesc Novaci organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical laborator, Laborator Analize Medicale.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt: a) diplomă de licență în specialitate/diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii; b) certificat de membru cu avizul anual al O.A.M.G.M.A.M., din România sau adeverință de înscriere la concurs eliberată, de O.A.M.G.M.A.M.R.; c) diplomă de bacalaureat; d) vechime în specialitate nu este cazul.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de asistent medical de laborator sunt: a) diplomă de licență în specialitate/diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997, privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare/ diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau. echivalare de studii specializarea laborator; b) certificat de membru cu avizul anual al O.A.M.G.M.A.M. din România; c) diplomă de bacalaureat; d) minimum 6 luni vechime în specialitate. 

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 septembrie 2019, ora 15.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 23 septembrie 2019, ora 09.00: proba scrisă; 27 septembrie 2019, ora 09.00: proba interviu.

Concursul pntru funcția de asietnt medical de laborator se va organiza conform calendarului următor: 12 septembrie 2019, ora 15.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 24 septembrie 2019, ora 09.00: proba scrisă; 30 septembrie 2019, ora 09.00: proba interviu.

Vizualizări: 1,504

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste