(închide)

Un polițist voluntar din Vâlcea îndeplinește dorințele a sute de copii!

 

Eusebiu Predonescu, un polițist din Vâlcea, ajută sute de copii. Sufletist și dornic să schim,be viața copiilor fără copilărie, polițistul Predonescu a  format o reţea de voluntari în tot judeţul, din nimic altceva decât dorinţa de a face bine-Asociația Copiilor fără copilărie Vâlcea. Povestea sa a fost subiect al campaniei „Ajut Eu” a Antenei 1. Are o singură dorinţă: să atragă şi alţi voluntari în misiunea lui-Povestea lui a fost prezentată la Antena 1 https://observatornews.ro

Un poliţist voluntar din județul Vâlcea îndeplineşte dorinţele a sute de copii. Eusebiu Predonescu doreşte să atragă şi mai multe persoane interesate să facă un bine celor aflaţi în impas și spune că iubește copiii și își dorește să facă bine. Eusebiu Predonescu are un parcurs profesional aparte: consilier psiho-pedegog timp de 8 ani și antrenor de fotbal pentru cei mai mici fotbaliști din România, unii chiar de la vârsta de 3 ani. În prezent, el este ofițer specialist în științele educației la Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea și voluntar în cadrul Asociației ʺCopii fără copilărieʺ.

„Povestea începe din dragoste față de copii. Am lucrat 8 ani în învățământ ca profesor psihopedagog și după aceea am intrat în sistemul Poliției Române. Dar tot timpul am fost lângă copii”, spune omul legii. „Activitatea umanitara desfășurată de Eusebiu este apreciată de organizația profesională. Așa cum evidențiam în interviul din preajma sărbătorilor pascale, ne exprimăm convingerea că această activitate a colegului nostru reprezintă și o altă formă de promovare a profesiei de polițist și a Poliției!
Felicitări colegului nostru Eusebiu Predonescu!”, spun cei de la Corpul Național al Polițiștilor.

Pagina de Facebook a polițistului Eusebiu Predonescu -https://www.facebook.com/groups sunt imagini de la acțiunile sale. „Există un telefon - telefonul copiilor fără copilărie, l-am intitulat noi - la care oricând putem fi găsiți: 077 154 67 91, este afișat pe toate grupurile noastre”, a spus omul legii. 

Galerie foto




Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste