Un pompier din județul Mehedinți, campion mondial la culturism

 

Plt. adj. Albert Mufturel, un pompier din Drobeta Turnu Severin, a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, care s-a desfășurat în perioada 4 – 7 noiembrie în Spania. La sediul Detașamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin, plt. adj. Albert Mufturel a fost felicitat de conducerea instituției pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul unei competiții internaționale. Pompierul a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, care s-a desfășurat în perioada 4 - 7 noiembrie a.c. în Spania.

Peste 1800 de sportivi, pasionați de culturism și fitness, s-au întrecut în cadrul acestei competiții internaționale acerbe. Din lotul României, a făcut parte și pompierul din Mehedinți, care a demonstrat, și de această dată, că munca asiduă și dăruirea sunt atribute esențiale în atingerea performanței, acestea fiind răsplătite cu rezultate excepționale: două medalii de aur și o medalie de bronz.

Potrivit colegilor săi de la ISU Mehedinți, Albert s-a clasat în fruntea clasamentului, reușind să obțină titlul de campion mondial și campion mondial absolut la categoria “Master Men’s Classic Bodybuilding 40-44 years, 80 kg”, dar și medalia de bronz la categoria “Men’s Bodybuilding 40-44 ani, 90kg”.

Albert a fost timp de 10 ani, comandantul echipajului de descarcerare. Atunci când s-a ivit oportunitatea de a face parte din nou înființata echipă de scafandri-salvatori, pompierul mehedințean a răspuns fără ezitare noii provocări, hotărât să-și testeze limitele. S-a evidențiat și pe acest segment, reușind să devină șeful echipajului de scafandri al ISU Mehedinți.

Galerie fotoVizualizări: 445

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste