(închide)

Un tânăr din Motru, fotograful personal al marelui luptător de MMA al Austriei, Patrick Spirk Panzer!

 

Motreanul Alexandru Dragomir are 20 de ani și de curând a devenit fotograful unui important sportive din Austria! Alexandru a devenit cunoscut în mediul online în 2019 când a reușit să strângă la un loc sute de tineri pasionați de mașini și nu numai. El este cel care a întemeiat comunitatea online „Street Glow”. La câțiva ani după, pe Alexandru îl găsim în Viena, acolo unde a reușit să își îndeplinească mai multe visuri: pasionat de fotografie, Alexandru a găsit un important job și face ceea ce iubește!

La 20 de ani, Alexandru Dragomir a ales să trăiască departe de țara sa natală, în speranța că își va putea construi un viitor mai bun. Tânărul a absolvit cursurile Liceului Tehnologic Motru și a plecat în afara țării la puțin timp după aceea. „După terminarea studiilor am decis să îmi iau viața în piept și să îmi urmez pasiunea față de evenimentele auto și fotografie. Fiind conștient că în pasiunea și job ul de forograf este o luptă strânsă și o competiție continuă, am încercat să fiu cât mai original și să fiu puțin diferit față de colegii cu același hobby. Primele ședințe profesionale au început în Franța, Paris, lucrând cu modele și poze stradale”, a povestit, pentru Pagina Olteniei, Alexandru Dragomir. După doi ani de dezvoltare profesională, Alexandru a decis să se mute în Austria, la Viena. Aici și-a putut vedea visul cu ochii! „La Viena am început să lucrez la salonul unui tatuator celebru, Ghera Iulian. Acesta a văzut dragostea mea față de fotografie, m-a îndrumat spre o varietate de personalități destul de cunoscute în Viena, dar cea mai puternică legătură este cu Patrick Spirk "Panzer", marele luptător de MMA. O să lucrez cu el, am început deja. La început am crezut că totul este un vis, dar pe parcurs am realizat că este realitatea și că trebuie să mă țin cu picioarele strâns legate de pământ pentru a face față stresului și tot ceea ce urmează. O să fiu permanent cu Patrick la competiții, îl voi fotografia și mă voi ocupa de dezvoltarea lui în social media. Patrick Are și un club sportiv, "TeamPanzer" unde ține antrenamentele pentru elevi!”, a spus Alexandru Dragomir.

Fire sensibilă, Alexandru spune că are a avut mereu o înclinație spre partea de creație. A scris și poezii, și-a dezvoltat mereu partea creativă, este un tânăr ambițios, dedicate pasiunilor sale, un om care își dorește să reușească prin propriile forțe!

Mult succes, Alex!

Galerie foto



Vizualizări: 3,699

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste