Un târgujian talentat la X Factor 2021!

 

La X Factor 2021, emisiunea difuzată pe 5 noiembrie,  Mihai Turbatu a luat cu asalt scena, cu piesa Superstition. „Trebuie să te descătușezi”,  i-a spus Ștefan Bănică junior,  unul dintre jurați. Mihai a trecut cu patru de „DA” în etapa următoare.

Mihai Turbatu a povestit că are o fire emotivă, iar atunci când emoțiile își fac simțită prezența, se panichează destul de tare. De aceea, concurentul X Factor nu a venit singur la acest concurs. Cel mai mare susținător al său e chiar iubita lui, cu care are o relație de 2 ani. Mihai a dovedit că are o voce extraordinară. Jurații au început să danseze pe scaune, iar Ștefan Bănică s-a ridicat și a început să danseze cu Loredana. Mihai Turbatu a primit 4 X DA de la jurații X Factor, mergând direct în Bootcamp. 

„Nu este nici prima data si nu o sa fie nici ultima data cand o sa se lege cineva de numele meu de familie! Voiam sa va spun ca a inceput sa-mi placa si vreau sa il folosesc din ce in ce mai des. Chiar Theo Rose mi-a spus cand eram mai mic : "Cu cat e mai iesit din comun cu atat o sa-l retina mai multi oameni!" si cu timpul chiar incep sa-i dau dreptate”, a transmis Mihai Turbatu pe pagina sa de socializare. A primit sute de mesaje de felicitare!

https://a1.ro/x-factor/video/x-factor-sezonul-10-5-noiembrie-2021-mihai-turbatu-jurizare-id1061343.html

Galerie foto



Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste