(închide)

Update: Șoferul mașinii care a distrus curtea unui gorjean era băut!

 

Vineri noaptea, pe raza comunei Plopșoru, sat Ceplea, a avut loc un accident rutier cu victime. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului a reieșit faptul că un tânăr, de 28 ani, din comuna Mătasari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Tg Jiu - Filiași, din cauza vitezei, într o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un podeț și apoi cu gardul din placi de beton al locuinței unui localnic, de 58 ani.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului și a unui pasager, de 19 ani, din Mătăsari.

Potrivit IPJ Gorj, conducătorul auto a fost transportat la spitalul din Craiova și a fost testat de către polițiști din cadrul IPJ Dolj, întrucât la locul accidentului starea sa de sănătate nu a permis testarea. „Rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată i au fost recoltate probe biologice de sânge pt stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pt vătămare corporală din culpa și conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

https://www.paginaolteniei.ro/articol/a-plonjat-cu-masina-in-curtea-unei-case-din-plopso_2413.html

Galerie foto



Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste