(închide)

Zeci de români, șoferi de TIR, mesaj pentru compatrioți: „Noi suntem pe șosele pentru voi! Vă rugăm să stați în case pentru noi!”

 

Zeci de șoferi de tir care muncesc la foc continuu pe șoselele Europei au transmis un mesaj care în câteva ore a devenit viral: „Noi suntem pe șosele pt voi !! Vă rugăm să stați in case pt noi!”. 

Sute de români lucrează ca șoferi de TIR sau camion și în aceste momente se află la muncă, transportând diverse bunuri și produse fără de care viața noastră nu ar mai fi la fel. Ei se supun riscului infecției cu COVID-19 și la fel ca medicii, armata, polițiștii, jandarmii și pompierii, sunt în prima linie, iar noi, cei rămași acasă, avem obligația de a respecta ceea ce ne spun autoritățile, avem obligația să stăm acasă ca să putem opri sau măcar încetini pandemia de coronavirus! "In aceste momente grele pt umanitate soferii de camion isi aduc aportul prin jobul lor alături de autoritătile din intreaga lume pt ca normalitatea vieții să nu dispară definitiv! O branșă discretă pană la acest moment scrie istorie in aceste zile alături de medici, politisti, armata si guvern! Mesajul nostru, al soferilor profesionisti, pt voi este următorul: Noi suntem pe șosele pt voi !! Vă rugăm să stați in case pt noi!”, au transmis șoferii profesioniști. 

„Normalitatea vietii cotidiene trebuie să revină și doar prin aportul tuturor, va reveni !!
O campanie initiată de #OmulȘoselelor & #CSPFE_TEAM!”-au anunțat inițiatorii campaniei de conștientizare a românilor.

Mesajul lor poate fi văzut AICI!

La începutul săptămânii trecute, un mesaj identic a postat și un târgujian, șofer de tir în Belgia. Alexandru Croitoru este șofer de patru ani și face curse din Belgia spre Italia și retur. Gorjeanul își riscă sănătatea pentru a transporta orice tip de marfă: de la pastă de tomate, orez sau paste făinoase până la bobine metalice care cântăresc și 10 tone ori, iar mai nou, echipamente medicale. „Pentru noi nu s-au închis granițele. Dacă s-ar închide și pentru noi, vă dați seama, nu s-ar mai găsi la magazine nimic. (...) Stați acasă!”, a spus tânărul. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,337

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste