Accident grav de circulație la Țicleni! A ajuns cu mașina într-o casă

 

Mai multe persoane au ajuns la spital, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într un eveniment rutier grav. Și o locuință din orașul gorjean Țicleni a fost avariata, după ce una dintre mașinile implicate în accident a "aterizat" pe gardul și peretele casei. 

Accidentul a avut loc pe D J 675 Ţicleni, în Tunși, și au fost implicate două autoturisme, și s a soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.
Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului a reieșit faptul că o femeie, de 36 de ani, din Țicleni, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Târgu Cărbunești spre Țicleni, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr, de 24 de ani, din orașul Ţicleni. Din păcate, mașina condusă de bărbatul de 24 de ani a fost proiectată într-o casă, el și prietenii săi fiind răniți. „În urma impactului atât cei doi conducători auto, cât și alți doi pasageri din autoturismul condus de tânăr au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 4,947

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste