(închide)

Adrian Roșoga, un tânăr grav rănit într-un accident, are mare nevoie de ajutor!

 

Adrian Roșoga are 25 de ani, este elev al Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Arad și sâmbătă, 13 iunie, a fost victima unui accident de motocicletă alături de prietenul său, Alexandru. Cei doi tineri sunt internați, Alexandru la SJU Târgu-Jiu, iar Adrian la SJU Craiova, starea sa fiind gravă. Adrian are nevoie de sânge! Are nevoie de noi toți! Sângele donat îi salvează viața! De asemenea, Adrian și familia sa au nevoie de sprijin financiar. 

Are toată viața înainte și are acum, mai mult ca niciodată, nevoie de ajutorul semenilor săi! Zeci de persoane s-au mobilizat și fac apel pe rețele de socializare pentru tânărul care a fost victima unui accident ce a avut loc sâmbătă pe raza comunei Turburea. Adrian Roșoga este în comă indusă și are mare nevoie de sânge, căci va fi supus unei intervenții chirurgicale. Primarul comunei Săilești, dar și prietenii și familia tânărului fac apel la persoanele care pot dona sânge-indiferent de grupa sanguină-cu mențiunea că donează pentru Adrian Roșoga internat la SJU Craiova. „Primarul comunei Săulești solicită sprijin pentru Grigore Adrian Roșoga, internat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Nr. 1 din Craiova. A suferit un accident rutier pe data de 13 iunie și are nevoie de sânge grupa 01, dar poate dona orice donator cu orice grupă sanguină, doar să menționeze numele pacientului care are nevoie de sânge”, a transmis primarul comunei Săulești. Mai mulți cetățeni din Bibești vor merge astăzi la Centrul de Transfuzii Târgu-Jiu pentru a dona sânge.

De asemenea, Adrian și familia sa au nevoie de sprijin financiar Cine dorește să doneze pentru Adi Rosoga o poate face in contul IBAN al mamei lui RO81BTRL02001201461179XX Roșoga Viorica.

Galerie foto


Vizualizări: 4,613

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste