(închide)

„Împreună pentru Mela!” O profesoară de dansuri din Motru are mare nevoie de sprijin

 

Îndrăgita profesoară de dansuri Melania Pop de la Palatul Copiilor din Motru a fost diagnosticată de curând cu o tumoră malignă la coloana vertebrală și are mare nevoie de sprijinul semenilor săi! Mela Pop este o persoană foarte iubită de cei care o cunosc, datorită firii sale prietenoase și optimiste. Elevii săi, pe care i-a învățat mereu că dansul este bucuria vieții își doresc din tot sufletul să o ajute și se roagă pentru însănătoșirea sa. Profesorul și instructorul de fitness Patricia Croitoru, alături de mai multe persoane din Motru care țin la Mela Pop, au lansat o campanie umanitară intitulată „Împreună pentru Mela” și așteaptă toți motrenii pe Stadionul Municipal în acest sfârșit de săptămână pentru a face mișcare și pentru a strânge bani pentru profesoara de dansuri. „Cu toții o cunoaștem pe Mela, profa de dansuri care a împărțit fericire prin dans. (...) Pentru ea ne strângem în acest weenkend pe Stadionul Municipal Motru unde ne vom bucura de miscare organizată sub coordonarea mea in calitate de instructor fitness ... sâmbătă 13.06.2020 orele 18:00=activitate fitness exclusiv pentru copiii și duminică 14.06.2020 orele 18:00= activitate fitness exclusiv adulți. La intrarea în Stadion vor fi amplasate 2 urne, unde fiecare dintre voi poate sa isi aducă contribuția în sprijinul celei care ne-a îndrumat copiii în activități sportive. Haideți să fim alături de Mela și să ne bucurăm de miscare in acest weekend”, a anunțat instructorul de fitness Patricia Croitoru. „ Colega mea, Patricia Croitoru, pe care o felicit pentru inițiativa, ne invita sâmbăta și duminica sa facem o ora de sport alături de ea, iar la sfârșit, sa dam o mana de ajutor, cât poate fiecare, pentru a ajuta o doamna minunata, Pop Melania, sa depășească o perioada tare grea din viata ei. Haideți sa ne strângem în număr cât mai mare, atât părinți, cât și copii!”, a postat pe rețeaua de socializare motreanca Claudia Socolescu.

De asemenea, Raluca, o antreprenoare din Motru care are un salon de înfrumusețare, a anunțat că zilele de 18 și 19 iunie (toate încasările acestor zile n.red.) vor fi dedicate Melaniei Pop. „Dragele mele in urma acestei vești triste am hotarat ca zilele de 18 și 19 Iunie să le aloc pentru Mela. Toti bănuții din aceste două zile vor fi donati. Dar din dar se face Rai. Programarile pentru aceste două zile încep acum. Locuri libere (Tuns, Tratament, Vopsit)”, a scris Raluca pe facebook.com/ralucastana.hairstilist

Sora Melaniei a postat un emoționant mesaj  și speră ca prin toate gesturile de omenie pe care motrenii deja le-au arătat, totul să fie bine și profesoara de dansuri să se facă bine: „Eram obișnuită să mi vad sora pe facebook in urma spectacolelor, sa citesc mii de mesaje ca drept mulțumire pentru ceea ce face, sa vad in ochii copiilor bucuria de a veni la dansuri...dar viata e si cu urcusuri si cu coborasuri...si acum este pe facebook intr o altă ipostaza, dar ceea ce vad este iubirea nemărginită de care este înconjurată! Sunt sigura ca totul va fi bine, Dumnezeu este mare, iar ea este puternică! Iar ceea ce faceti pentru ea, si ajutorul financiar dar și faptul că îi sunteti aproape, sunt sigura ca o întărește,încurajează si i da putere de a merge mai departe! Multumim,oameni frumoși!”. 

CINE DOREȘTE POATE DONA SI IN CONTUL: POP ELENA MELANIA RO90RNCB0150050809610003 RNCBROBU DESCHIS LA BCR MOTRU.

Galerie foto



Vizualizări: 6,114

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste