(închide)

Adrian Tudor, candidatul Verzilor: „Sunteți oameni deștepți care vă iubiți orașul. Dați-i o șansă! Acum!”

 

Candidatul Adrian Tudor Drăghici de la Partidul Verde Gorj, înscris în „lupta” pentru Primăria Târgu-Jiu, a transmis alegătorilor câteva gânduri într-un document intitulat sugestiv „Scrisoare către târgujieni”.

Adrian Tudor crede că alegerile care urmează sunt decisive pentru Târgu-Jiu și că, în contextul schimbărilor care au avut lo în viața românilor în ultimele luni, „oameni înțeleg că adevăratele valori sunt cele legate de un mod de viață curat, sănătos, cu grijă față de semeni și față de natură”. „Sunteți oameni deștepți care vă iubiți orașul. Dați-i o șansă! Acum! Uitați-vă cu atenție la cine sunt cu adevărat și ce vă propun candidații! Au ei cu adevărat un proiect, o viziune?! Au ei propuneri coerente pentru oraș și pentru viața voastră sau aceleași promisiuni răsuflate aruncate la coș imediat dupa vot?!”, mai spune Adrian Tudor.

Iată scrisoarea integral:

„Dragii mei,

Vineri, 28 august, a început campania pentru alegerile locale. Alegeri decisive pentru orașul nostru. De votul dumneavoastra depinde dacă Târgu Jiul va rămâne în urmă, fără o direcție clară de dezvoltare sau va renaște valorificând resursele mari pe care le are. Peste tot în lume lucrurile se schimbă în politică. Mișcari politice noi sunt încurajate și votate de cetățeni pentru a le schimba viața în bine. Pandemia de coronavirus îi face pe oameni să înțeleagă că adevăratele valori sunt cele legate de  un mod de viață curat, sănătos, cu grijă față de semeni și față de natură. Tot mai mulți bani sunt alocați la nivel european pentru politici publice care să asigure o viață sănătoasă pentru familii și comunități. De ce să nu facem și la Târgu Jiu la fel ?! De ce să nu aducem acești bani în oraș și să-l transformăm pe măsura așteptărilor voastre?! De ce să rămânem în urma orașelor inteligente care aleg un Nou Drum?! Sunteți oameni deștepți care vă iubiți orașul. Dați-i o șansă! Acum! Uitați-vă cu atenție la cine sunt cu adevărat și ce vă propun candidații! Au ei cu adevărat un proiect, o viziune?! Au ei propuneri coerente pentru oraș și pentru viața voastră sau aceleași promisiuni răsuflate aruncate la coș imediat dupa vot?!  Judecați cu mintea voastră și ieșiti din logica ”PSD sau PNL?” Există o viață mai bună dincolo de ”PSD sau PNL”! ”Căutați să priviți până întelegeti”- spunea Brâncuși. Ascultați-l! E timpul curajului! Pentru o schimbare adevărată!”, a transmis Adrian Tudor, președintele Partidului Verde Gorj, candidat la Primăria Târgu-Jiu.

           

Comandat de Partidul Verde

Executat de SC DXM MKDPRESS SRL – portal: www.paginaolteniei.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 21200091

Galerie foto


Vizualizări: 1,445

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste