(închide)

Află cum poți avea un job bănos! Poți câștiga și 6.000 de euro pe lună

 

Ești șomer sau vrei o slujbă mult mai bănoasă? Te poți orienta spre oferta angajatorilor din Germania, care prin intermediul Reţelei Eures a AJOFM, pune la dispoziția doritorilor 537 de locuri de muncă. 
La Agențiile de Șomaj din țară vă puteți interesa de oferta nemților care caută 120 de curieri, 54 electricieni, 53 sudori, 51 lăcătuși, 50 instalatori. Mai sunt vacante 19 posturi de șofer de camion pe distanțe scurte/lungi, 13 pentru mecanic industrial, 11 posturi pentru  cameristă, 6 posturi pentru șef de tură, 6 pentru chef de rang, tot atâtea pentru bucătar, câte 5 posturi pentru chef de partie, commis de rang, demichef de rang, lucrător ȋn construcții, ospătar.

Nemții mai caută să angajeze recepționer, personal ȋn domeniul gastronomiei de sistem, măcelar, inginer verificare și validare, tâmplar, inginer de sistem, inginer dezvoltare, inginer proiectant, coordonator activități arhitectură electrică, tehnician sisteme electrice, tehnician sisteme de răcire, tehnician instrumentație și control, dezvoltator sistem Android, specialist hotel, manager hotel, constructor de acoperișuri, lucrător finisaje ȋn construcții, mecanic camioane.

Salariile oferite de patroni din Germania


Contractele de muncă pot avea durată determinată, de 12-24 de luni, sau pot fi permanente. Salariul oferit este între 50.000- 74.000 euro brut/an (până la 6.000 de euro pe lună) pentru posturile de manager hardware /software sisteme de securitate, inginer verificare și validare, inginer de sistem, inginer dezvoltare, inginer proiectant și coordonator activități arhitectură electric.

Posturile de tehnician instrumentație și control, tehnician sisteme de răcire și tehnician sisteme electrice sunt remunerate 28.000- 58.000 euro brut/an (până la 4.800 de euro pe lună).

Cu 42.000 euro brut/an este ofertat postul de dezvoltator sistem Android, 3.350 – 4.100 euro brut/lună postul de șef de tură, 2.600 euro brut/lună primesc constructorii de acoperișuri, 1.800-2.500 euro brut/lună primesc commis de cuisine, demichef de cuisine, chef de pârtie, souschef, lucrător finisaje ȋn construcții, mecanic precizie, mecanic camioane.

http://www.gorj.anofm.ro/

Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste