(închide)

Ai șansa să joci într-un film despre eroii Gorjului! Află cum!

 

„Eroii de la Podul Jiului" va fi un film istoric care spune povestea reală a eroului Ioan Popilian şi a tinerilor bravi cercetaşi care l-au ajutat cu arma în mână să apere oraşul Târgu Jiu de armata bavareză, în anul 1916. Dacă ești pasionat de actorie, ești așteptat la castingul pentru figurație!

Echipa care realizează filmul „Eroii de la Podul Jiului” a anunțat că se apropie cu repeziciune debutul filmărilor. Fiind în linie dreaptă, cei din echipă mai au nevoie de „puțin ajutor”, așa că au anunțat un nou casting pentru figurație. „Dacă ai vârsta între 12 și 70 de ani și vrei să faci parte din proiectul nostru cinematografic, te așteptăm în acest week-end, sâmbătă și duminică, între orele 10.00-18.00, în Târgu-Jiu, pe strada C-tin Brănișteanu( în curtea Asociației Veteranilor de Război). Distribuie mai departe, ia-ți prietenii, familia, și vino să ne cunoaștem!”, spun cei din echipa de producție a filmului istoric „Eroii de la Podul Jiului”

Iată cateva date despre cei care realizează filmul: Producător film: CINEMAGIX ID (www.cinemagix.ro). Regia: Sergiu Prodan-Filmele realizate de Sergiu Prodan au participat la mai multe festivaluri internaţionale şi au fost destinse cu diferite premii: "Patul iui Procust" - Berlinale 2001; FIF Karlovî Varî 2003; FIF Monreal 2002; FIF Quebec 2002; FIF Cairo 2002; FIF Moscova 2002; FIF Filadelfia 2002. "Copii măcelarului" - FIF Locarno Elveţia - premiul pentru "Cel mai bun film artistic de scurt metraj"; "Cea mai bună dintre lumi sau o simplă zi de toamnă" - FIF Molodosti, Kiev 2001 − "Cel mai bun film artistic", premiul special al criticilor, "Paula" - FIF Costineşti, România 2002 − "Cel mai bun film artistic de scurt metraj" şi premiul special "Kodak".

Vizualizări: 1,536

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste