(închide)

Ana Maria Copaci, antreprenor din comuna Bîlteni: „Oferim legume, fructe și flori din solariile noastre și ne bazăm mereu pe calitatea lor! Clienții știu asta!”

 

A transforma pasiunea într-o afacere este, poate, cel mai sigur mod de a avea succes! Ana Maria Copaci are 24 de ani și locuiește, alături de familia sa frumoasă, în satul Moi al comunei Bîlteni. Aici, a pus bazele unei afaceri de familie și muncește zi de zi, ore în șir, pentru a o dezvolta. Este ajutată de familie, mama sa și socrii, dar și de soț. Spune că mereu i-a plăcut munca și chiar dacă nu este ușor să lucrezi în solarii, să ai grijă de ceea ce ai plantat, o face mereu cu mare plăcere! „Iubesc ceea ce fac și nu m-aș vedea făcând altceva! Iubesc florile și îmi place să muncesc în solarii, în acest domeniu în care luptăm să ne dezvoltăm afacerea de familie”, a spus Ana Maria Copaci.   

În satul Moi, din comuna gorjeană Bîlteni, familia Copaci a pus bazele unei afaceri în domeniul legumiculturii. Au trei solarii în suprafață totală de 350 mp și își doresc să își dezvolte afacerea cu timpul. Ana Maria Copaci și soțul său au împreună o minune de fetiță. Tânăra a absolvit școala postliceală sanitară, iar soțul său este angajat ca șofer profesionist pentru curse în afara țării,  și, pentru a fi toți trei acasă, mereu împreună, au gândit afacerea de familie. Anei mereu i-a plăcut să lucreze grădina, să aibă flori frumoase și legume proaspete. Ideea afacerii cu solariile a venit natural, fiind ceea ce li se potrivea. „Alături de soțul meu am dezvoltat o mică afacere în domeniul agricol. Suntem o familie tânără înzestrați de Dumnezeu cu o minune de fetiță. Fiind pasionată de creșterea florilor și legumelor fac față cu brio treburilor zilnice, dar și a tot ce ține de rolul de a fi mamă, de a avea grijă de gospodărie. Soțul lucrează ca șofer profesionist pe extern (comunitate) și din dorința de a fi alături de familie dezvoltăm această afacere. Visăm ca el să nu mai fie nevoit să plece de lângă noi. Nu am un alt job, dar nici nu aș putea, deoarece solariile și rolul de mamă îmi ocupă tot timpul. Mica noastră afacere este compusă din 3 solarii în suprafață de 350 mp și suntem în plină dezvoltare. Fiind la început familia ne ajută foarte mult: mama mea și părinții soțului meu. Momentan nu avem nevoie să angajăm personal, poate pe viitor când ne vom extinde”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Ana Maria Copaci.

 Pun mereu accent pe calitatea produselor oferite spre vânzare

Muncește zi de zi în solarii, multe ore, dar nu se plânge. Face ceea ce îi place: spune că este fascinată de modul în care se dezvoltă o plantă, a citit tot ce a găsit, consideră plantele (fie că sunt legume, fie că sunt flori) precum niște copii care trebuie ajutați să se dezvolte. De când au înființat solariile, cei doi soți au pus accent pe calitatea produselor lor, au investit în semințe de calitate, au grijă când vine vorba despre produsele folosite la fertilizarea solului etc. „Oferim produse crescute de noi în condiții naturale și ne bazăm pe calitate și nu pe cantitate. Clienții știu asta! La noi găsiți: legume (ardei, roșii, castraveți,etc), fructe (căpșuni, mere, agrișe,etc), răsaduri și flori de interior, dar și de exterior, numai bune pentru amenajarea curților, încăperilor etc. Ne găsiți în piața comunală din satul Peșteana în fiecare sâmbătă și în restul săptămânii, suntem acasă, în satul Moi, pe strada Aleea Lalelelor, nr 43. Clienții ne caută și acasă. Aici văd cu ochii dumnealor solariile, de multe ori m-au găsit muncind în solarii.  De asemenea, suntem disponibili și pe pagina de facebook "Legume, flori, răsaduri by Ana", aici găsiți toate produsele disponibile pentru vânzare”, a afirmat tânăra antreprenoare.

Ana mai spune că toate legumele produse în solariile sale din Moi sunt din semințe românești, de calitate foarte bună. „Răsadurile le producem noi și semințele, o parte din ele sunt din propriile soiuri românești 100%, iar restul sunt cumpărate din fitofarmacii și au o calitate foarte bună”.

Tânăra nu s-ar vedea făcând altceva: „Iubesc ceea ce fac! E cea mai mare pasiune a mea și fac cu plăcere tot ce ține de munca din solarii. Nu m-aș vedea făcând altceva!”, a spus, în încheiere, Ana Maria Copaci din satul Moi.

Dacă doriți să cumpărați produse de calitate, pe Ana o găsiți în piața Peșteana, sâmbăta, sau pe facebook - https://www.facebook.com/Legume flori răsaduri by Ana

Galerie foto






Vizualizări: 5,674

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste