(închide)

Antreprenor din Țicleni, gest frumos pentru cadrele medicale de la SJU Târgu-Jiu: „Ne-ai făcut ziua mai senină și mai frumoasă!”

 

Sorin Otărășanu este un tânăr antreprenor din Țicleni, care, cu multă dragoste, cultivă flori. În această perioadă dificilă pentru toți, dar mai ales pentru cadrele medicale care trebuie să se ocupe de cei bolnavi și sunt în linia I în lupta cu coronavirusul, Sorin Otărășanu s-a gândit să își arate aprecierea față de medici și asistentele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, așa că le-a dus în dar flori!

Pasiunea pentru flori, frumusețea aranjamentelor sale, originalitatea și inventivitatea de care dă dovadă, au făcut c,a de-a lungul ultimilor ani, Sorin Otărășanu să aibă clienți fideli, care îi apreciază munca. La Țicleni, tânărul antreprenor are solarii în care cresc, îngrijite cu atenție și iubire, multe flori! Pentru că trecem cu toții printr-o perioadă grea, gorjeanul a decis să le facă ziua mai frumoasă cadrelor medicale de la SJU Târgu-Jiu, cărora le-a dus în dar aranjamente florare vesele și clorate și înmiresmate! În perioada următoare își dorește să reușească să îi surprindă cu o astfel de surpriză și pe medicii și asistentele de la Cărbunești și Rovinari. „Am pregătit mai multe aranjamente florale și am mers la Târgu-Jiu, la Spitalul Tudor Vladimirescu, ca să mai aduc zâmbetul pe buze celor de acolo, salvatorilor-medici și asistente medicale. Datorită unora ca dânșii trăiesc! Și le mulțumesc! S-au bucurat de surpriză și eu am fost fericit că am putut astfel să le adc zâmbetul pe buze!”, a spus Sorin Otărășanu. Cadrele medicale s-au bucurat de surpriza făcută de tânărul gorjean. „Astăzi mulțumim unui om cu suflet mare și frumos, unui om greu încercat de viață, dar cu sufletul alături de noi, cei din linia întâi. Mulțumim SORIN OTĂRĂȘANU pentru gestul tău, pentru că ne-ai făcut ziua mai senină și mai frumoasă! Astăzi ai livrat emoții strânse în buchete de flori!”, a scris pe pagina sa de socializare Ionela, unul dintre cadrele medicale acre au primit flori de la antreprenorul din Țicleni. „A fost un gest frumos! Ne-am bucurat de flori și mai ales că acest domn s-a gândit la noi. Sunt zile cu totul ieșite dn comun cele pe care le trăim cu toții”, a spus Mihaela, una dintre asistentele medicale ale SJU Târgu-Jiu.

Galerie foto








Vizualizări: 5,688

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste