Antreprenori din Novaci participă la Conferința „Mentalitate antreprenorială pentru dezvoltarea mediului rural”

 

Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, alături de mai multi novăceni vor participa sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 14.00 la Conferința „Mentalitate antreprenorială pentru dezvoltarea mediului rural”, susținută de Dragoș Anastasiu și Hilde Brandl. „Doriți să vă implicați în schimbarea mentalității antreprenorilor din mediul rural? Este o bună oportunitate să învățați lucruri noi! Veniți alături de noi!”, este îndemnul edilului din Novaci.

“Mentalitate antreprenorială pentru dezvoltarea mediului rural” este un eveniment online care va aduce în fața celor care s-au înscris mulți antreprenori și profesioniști din România, alături de edilii locali care cred în potențialul mediului rural. Vor fi prezentate experiențele și soluțiile adoptate, cât și alte exemple de bune practici aplicabile cu succes pentru dezvoltarea sănătoasă a satului românesc. „Iubești satul românesc? Îi cunoști magia dar și părțile mai puțin bune? Avem vești bune! Pe 10 aprilie te invităm la conferința Antreprenorești: Mentalitate antreprenorială pentru dezvoltarea mediului rural. Alături de edili locali cu viziune, experți antreprenori dar și români care cred în dezvoltarea mediului rural punem cu toții umărul pentru a face din comunități rurale locul în care să îți placă să trăiești și să te întorci cu drag acasă!”, scrie pe site-ul https://repatriot.ro/

Mediatorii vor prezenta exemple de bune practici ale altor sate care au reușit, prin forțele lor, cu suport din partea RBL și RePatriot precum și alte exemple de succes, dar și informații utile și modele prezentate de edili și experți referitoare la identificarea de finanțari accesibile comunităților membre in acest Proiect (fonduri europene, granturile norvegiene, granturi private, diverse tipuri de finanțări etc.), promovarea destinațiilor turistice, viața la țară, patrimoniu cultural și multe alte subiecte.

Înscrierile și mai multe detalii pe https://repatriot.ro/

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste