(închide)

Au luat 10 la Evaluarea Națională și au fost premiați! Ce sumă a primit fiecare elev

 

Ana Maria Bâzgă de la Colegiul Național „Spiru Haret”, Denis Covei, Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”, Ștefania Drăghici de la Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu” şi Monica Trocan de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” sunt elevii din județul Gorj care au  obținut media 10 la Evaluarea Națională în această vară. Drept răsplată, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj i-au premiat ieri. 

Cei patru elevi gorjeni au fost recompensaţi, Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, înmânându-le fiecăruia câte un plic cu 1.000 de lei. „Pe mine mă bucură foarte mult că şi Gorjul se înscrie printre judeţele care au copii de nota 10, mai ales că noi, la Gorj, am organizat în condiţii aproape perfecte examenul de Evaluare naţională. Din 87 de centre de examen, câte am avut în anii anteriori, în acest an am avut 18. Mă bucură foarte mult cele patru note de 10 primite de elevii din Gorj”, a declarat Ion Işfan, inspectorul general al ISJ Gorj. Banii au fost alocaţi printr-un ordin al ministrului Educaţiei Naţionale.

Au muncit constant pentru aceste rezultate 

La premierea de la sediul ISJ Gorj au participat doar cele trei eleve de 10. Fetele au venit însoțite de părinți și bunici. „A fost destul de greu, a fost multă muncă. Pe mai departe, ca plan de viitor academic, voi alege să merg la Medicină. Voi continua studiile la Colegiul Naţional «Ecaterina Teodoroiu», la profilul bio-chimie. Sunt emoţionată. Încă nu ştiu ce voi face cu banii”, a spus Monica Trocan. „Nu a fost extraordinar de greu, dar presupun că a fost pe cât trebuia să fie. A necesitat multă muncă şi mult timp. Încă nu m-am hotărât ce voi face mai departe, însă, la liceu, am ales Colegiul Naţional «Ecaterina Teodoroiu», profilul matematică-informatică”, a spus Ana Maria Bîzgă. „Am ales Colegiul Naţional «Ecaterina Teodoroiu», specializarea matematică-informatică. Am învăţat în toţi anii de gimnaziu. Sper ca şi examenul de bacalaureat să îl promovez cu aceeaşi notă”, a spus Ştefania Drăghici.

Galerie foto


Vizualizări: 1,287

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste