Ayan’s Pets, salonul canin unde animăluțele de companie vor fi cu adevărat răsfățate!

 

Un târgujian iubitor de patrupede a deschis un salon de coafură canină și nu numai și promite că aici animăluțele de companie vor fi cu adevărat răsfățate! A ales ca salonul să poarte numele fiului său, băiețelul fiind un mare iubitor de animale. Astfel, la Ayan’s Pets Salon prietenii dumneavoastră necuvântători vor primi răsfățul binemeritat într-un mediu primitor și relaxant!

Florin Pătrașcu are 32 de ani și a absolvit cursurile de specializare „groomer” canin ale Estetika Profesional Timișoara, cursuri acreditate de Ministerul Educației. Fiind iubitor de animale, Florin a decis să investească într-un salon de coafură canină-Ayan’s Pets Salon- după ce a constatat că în Târgu-Jiu nu putea să își vopsească cățelul! „Am deschis salonul canin -Ayan’s Pets Salon -pe strada 1 Decembrie 1928, la nr. 108, de la Liceul Pedagogic către calea ferată. Iubesc animalele, am un cățel pe care îl adorăm și am vrut să îl vopsesc și să îl coafez așa cum văzusem la Timișoara. Atunci am realizat că în Târgu-Jiu nu există un astfel de salon. Am ales să învestim în deschiderea acestui salon pentru că mai sunt și alți stăpâni de patrupede care își doresc anumite coafuri pentru cățeii lor și nu aveau unde să le facă. Vom investi în continuare și în pregătirea mea profesională”, a spus, pentru Pagina Oltenei, Florin Pătrașcu.

La Ayan’s Pets Salon prietenii necuvântători vor primi toată atenția și răsfățul binemeritat, căci blândețea lui Florin Pătrașcu este deja recunoscută. Iubește animalele, este el însuși stăpânul unui cățel simpatic de care are grijă de multă vreme cu pasiune și dragoste. A gândit acest salon canin pornind de la ideea că animăluțele din Târgu-Jiu au nevoie de un loc unde să fie răsfățate, La Ayan’s Pets pune la dispoziție cele mai moderne tehnici de cosmetizare canină, produse și echipamente profesionale și accesorii de calitate special alese. „Vă așteptăm cu drag într-un spațiu modern și primitor destinat în totalitate frizeriei canine unde vor avea parte de toată atenția, afecțiunea și grija noastră! Sunt de părere că animalele de companie fac parte din familie, nu sunt doar animale și trebuie tratate ca membrii familiei! Aici vor beneficia de servicii profesionale calitative, prețuri pentru toate buzunarele și afecțiune!”, a mai adăugat Florin Pătrașcu.

Galerie foto




Vizualizări: 3,653

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste