(închide)

Bacalaureat de 10 la Liceul Novaci! Adriana Moța: "Voi susține admiterea la Academia de Poliție"

 

Adriana Moța a absolvit Liceul Teoretic din Novaci cu media generala 9,95 și a participat de-a lungul anilor la mai multe olimpiade, având mereu rezultate foarte bune. Dupa contesatatii, Adriana a obtinut media finala 10 la examenul de Bacalaureat, fiind singura din Liceul Novaci cu medie maxima! „Consider că pentru a reuşi, trebuie să ai încredere în propriile forţe, să munceşti mult şi să îţi doreşti să te autodepăşeşti. Chiar dacă unele provocări par imposibile, contează să nu renunţi la idealurile tale. (...) Efortul personal e doar un factor care determină rezultatele fiecărui elev, dar acest efort, fără dăruirea și implicarea profesorilor, ar deveni zadarnic. Cred că rezultatele obținute de elevii Liceului Teoretic Novaci dovedesc acest lucru”, spunea olimpica Adriana Moța intr-un interviu, anul trecut. 

A invatat mereu foarte bine, astfel ca anii de liceu i-a absolvit cu media genrala 9,95! A avut mereu rezultate foarte bune si la olimpiadele scolare la care a participat, a muncit mult si a invatat constant. Adriana Moța isi doreste sa urmeze Academia de Politie si va sustine admiterea la Bucuresti. Inainte de contestatii, Adriana Moța obtinuse notele 10 la probele de la Limba Romana si Istorie si 9,80 la Geografie, Discutand cu profesorul sau de geografie, a decis sa depuna contestatie. "Nu pot sa imi explic ce s-a intamplat la corectarea lucrărilor. După examen am discutat cu profesorul de la clasă si dansul a zis ca a fost o lucrare foarte buna si ca se astepta la nota maxima. După afișarea rezultatelor, fiind convinsă că nu am gresit am hotarat împreună cu profesorul ca merita sa depun contestație si asa am facut", a spus Adriana Moța pentru Pagina Olteniei.

Pentru examenul de bacalaureat, Adriana nu a făcut meditații. Tânăra spune ca se aștepta ma media maxima. "Nu am facut deloc meditatii pentru bacalaureat, doar pregătirea individuală si m-am bucurat de implicarea profesorilor de la clasă in contextul actual al scolii on-line", a afirmat eleva.

Vara aceasta va urma admiterea la Academie: "In cazul in care examenul se va susține ca in anii trecuti, datorita faptului ca am participat la olimpiada de istorie anul trecut si am obtinut rezultate, ar trebui sa se echivaleze examenul scris si sa susțin doar examenul psihologic, proba sportiva si vizita medicală. In cazul in care nu se va tine cont voi da probele scrise la limba română, istorie si limba engleza".

Absolventa le a mulțumit profesorilor și colegilor:

"Vreau sa le multumesc nu doar domnilor profesori care s-au ocupat de pregătirea atat a mea dar si a colegilor mei pentru examenul de bacalaureat, ci tuturor profesorilor de la Liceul Teoretic Novaci atat pentru munca depusă in ultimele luni avand in vedere si dificultățile cauzate de pandemie, cat si pentru răbdarea, sprijinul si intelegerea acordate. Meseria de profesor necesita un angajament deplin si nu exista o recunostiinta mai bună pentru profesor decat succesul elevilor sai.", a spus Adriana Moța. 

Galerie foto


Vizualizări: 5,708

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste