(închide)

Băcița de la Stâna Ștefanu duce tocanul de oaie și bulzul Regelui în Capitală!

 

Bacita Marioara Babu de la Stana Stefanu va fi prezenta la Bucuresti, in perioada 9-13 octombrie, la MADR, acolo unde va avea loc o expoziție cu vânzare de unde se vor putea achiziționa produsele atestate tradițional, după o rețetă consacrată, produse montane, precum și produse înregistrate pe scheme de calitate europene, produse certificate ecologic, din toate zonele țării. Bacita, care a facut cunoscut tocanul de oaie din Gorj in toata tara, a pregatit pentru acest eveniment bulzul Regelui, vestitul tocan, dar si telemeaua de oaie!

Cu ocazia Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, ce se sărbătorește în fiecare an în data de 10 octombrie, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale organizează în perioada 9-11 octombrie 2019 evenimentul ”Zilele Porților Deschise”. De asemenea, în perioada 9-13 octombrie, între orele 9:00–18:00, în curtea MADR va avea loc o expoziție cu vânzare de unde se vor putea achiziționa produsele atestate tradițional, după o rețetă consacrată, produse montane, precum și produse înregistrate pe scheme de calitate europene, produse certificate ecologic, din toate zonele țării. Totodată, cei interesați vor putea cumpăra legume și fructe, produse din lapte și carne, dulcețuri, zacuscă, produse din pește, băuturi spirtoase sau vinuri din România. Buna dispoziție din cadrul târgului va fi asigurată de un ansamblu folcloric compus din dansatori și soliști vocali.

Bacita Marioara a fost invitata de reprezentantii MADR sa participe la acest eveniment important: "Plec la Bucuresti, la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești si duc bulzul Regelui, tocanul de oaie atestat de MADR si telemea de oaie, toate de la Stana Stefanu de pe Transalpina! Le multumesc pentru invitatie!", a spus bacita pentru pagina Olteniei.

Un alt eveniment organizat în contextul Zilei Naționale a Produsului Agroalimentar Românesc, în parteneriat cu Casa Română de Comerț Agroalimentar Unirea și Confederația Sindicală MERIDIAN, se va desfășura la ROMEXPO, în data de 9 octombrie 2019 și va constitui o dezbatere a fermierilor români, în cadrul căreia vor fi prezentate rezultatele obținute în agricultură, în perioada 2017 – 2019. Intitulată ”Forumul agricultorilor – bilanț și perspective”, dezbaterea va reuni fermieri din toate domeniile – producție vegetală, cultură mare, zootehnie, industrie alimentară. Aceștia vor fi premiați pentru rezultatele obținute în activitatea desfășurată, fiind totodată un prilej de a discuta și interacționa pe teme de actualitate.

Galerie foto




Vizualizări: 1,687

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste