(închide)

Baia de Fier, destinație turistică din Gorj, prezentată la „ROventura” de la Kanal D România!

 

Comuna Baia de Fier și zona stațiunii montane Rânca vor fi prezentate astăzi, 20.01.2024, la Kanal D, în cadrul emisiunii „ROventura”-la ora 15:00! Echipa „ROventura” a filmat în comuna Baia de Fier și au fost cuceriți iremediabil de frumusețile acestei zone; au vizitat Rânca, s-au bucurat de peisajele rupte din Rai, au fost și în Pădurea Colorată, au cunoscut oameni minunați și promit o emisiune de nota 10! De asemenea, emisiunea se anunță a fi una plină de imagini spectaculoase, bucate tradiționale, dar și despre poveștile unor oameni care muncesc pentru a își promova zona, conștienți fiind de potențialul ei!

 Baia de Fier cucerește turiștii prin peisajele sale rupte din Paradis, prin tradițiile atent păstrate de localnici și rămâne una dintre nestematele din salba de așezări pitorești din Oltenia de sub Munte. Din aceste motive, echipa de la „ROventura” - Kanal D a decis să filmeze aici și să promoveze zona! Astfel, sâmbătă, 20.01.2024, de la ora 15,00 la Kanal D România, telespectatorii vor descoperi puțin din zona aceasta minunată, din Rânca, unde, printre nori, cei de la ROventura s-au bucurat de minunata imagine a muntelui Parâng, o priveliște ce-ți taie răsuflarea și pe care nu trebuie s-o ratați!

„Mulțumim, Dumitru Turbaceanu, Primăria Baia de Fier, Oana Păunescu, Visit Baia de Fier, Râncaski și GreenHouse Casa Cu Povesti!  Baia de Fier este una dintre cele mai frumoase localități ale Gorjului. Localitate bogată, cu oameni primitori și harnici, Baia de Fier este un loc unde tradițiile se păstrează încă nealterate.
Localnicii și-au clădit case mândre și continuă și astăzi să se ocupe de propriile gospodării iar principala unealtă este credința. Turismul a luat deja amploare, dovadă sunt și pensiunile deosebite unde turiștii pot descoperi adevărate comori de ospitalitate și artă culinară tradițională. Sâmbătă veți putea descoperii o parte din Baia de Fier din județul Gorj, dar și stațiunea montană Rânca la Roventura de la ora 15:00 la Kanal D cu George Mihai!”, transmite echipa ROventura Kanal D.

https://www.kanald.ro/

Galerie foto


Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste