(închide)

Inedit! La Pensiunea „La Maria” din Bumbești Pițic te poți caza în căsuța tip moară de vânt

 

Pensiunea „La Maria” din comuna gorjeană Bumbești Pițic este unul dintre cele mai apreciate obiective de cazare din zona de sub munte a județului Gorj. Povestea lor a început  în 2017 când a luat naștere Pensiunea „La Maria”. Atunci, soții Săndoiu au decis că este momentul să lase în urmă viața din Capitală și să investească într-o afacere de familie. Au decis bine! Au știut să investească într-un spațiu de cazare impresionant, construit din lemn, inedit, care să ofere toate condțiile turiștilor care vin an de an! 

Pensiunea „La Maria” este locul unde se îmbină perfect tradiția, cu peisajele pitorești, liniștea naturii cu mâncarea tradițională preparată ca pe vremuri, ospitalitatea gazdelor etc. Pensiunea este situată la 500 m altitudine, cu un aer rustic și confortabil așa cum îi stă  bine unei case tradiționale românești. Pe site-ul obiectivului găsiți toate detaliile necesare pentru a fi convinși că ați ales bine - AICI

„Unele dintre camere oferă vedere spre  peisaje minunate,  crestele  munților din Parâng (Vf Cerbul, Vf Parângul Mare și Vf Păpușă), în timp ce alte camere  oferă priveliștea părculețului pensiunii.  De curând, oaspeții au putut să se cazeze și în căsuțe de tip A Frame sau în formă de A, stil american. Sunt foarte apreciate. Am construit și o căsuță tip moară de vânt. Inițial, căsuţa tip moară a fost gândită ca un loc unde turiştii să urce şi să surprindă împrejurimile în fotografii inedite. Apoi a fost transformată în spaţiu de cazare, cu patru locuri şi tot confortul. Și este foarte căutată!”, a spus Bogdan Săndoiu, proprietarul pensiunii. 

Născut aici, la Bumbești-Pițic, Bogdan și-a trăit parte din viață la București; familist convins și tată fericit, el și soția sa au avut curaj și dorința de a dezvolta o afacere pe plaiurile natale. Le-a ieșit foarte bine, dar au muncit și încă muncesc zi de zi, investind tot ce câștigă.  Ospitalitatea lor, frumusețile cu care a fost binecuvântată zona unde se află „La Maria” au făcut ca an de an numărul oaspeților să crească și pensiunea să fie tot mai căutată. 

Mâncarea tradițională pregătită de bucătăreasa pensiunii este foarte apreciată de turiști. Pâinea tradițională este coaptă zilnic, iar atunci când ard cuptoarele și sunt pregătite să primească coca și celelate bucate astfel preparate, turiștii știu că mâncarea va fi una execelentă! „În aer se simte zilnic mirosul de pâine proaspătă, coaptă pe vatra, alături de mâncărurile tradiționale românești pe care Maria le pregătește doar din produse Bio crescute în  ograda proprie alături de fructe și legume din grădina sa. Așadar, dacă vreți să va bucurați de acest mic colț de rai și să gustați din cele mai bune mâncăruri tradiționale, va așteptăm cu drag, acasă La Maria!”, a mai spus antreprenorul.

Ce spun turiștii?

„Cazarea la Pensiunea La Maria a fost cu totul deosebita. Are foarte multe atuuri: poziționarea exceptionala cu un view nemaipomenit, curatenia in camere, existenta celor doua ciubare, ospitalitatea gazdelor, posibilitatea de a servi mancare gatita la terasele lor, mancarea gustoasa (tocanita cu carne de porc a fost delicioasa), leaganele din balcoane cu totul inedite. E un loc linistit si primitor in care te poti relaxa cateva zile extrem de bine! Recomand cu mare drag si incredere!”.

„A fost superb totul. Camere spațioase, locație bună, priveliște frumoasă. Foarte curat și plăcut.”

„Totul a fost super bine! Proprietarii sunt foarte atenți la confortul clienților! Recomand tuturor pensiunea pentru curățenia la nivel, mâncarea delicioasă și nu în ultimul rând amenajarea curții și atenția la fiecare detaliu, se simte că s- a depus suflet in tot!”. 

Sursa comentariilor: AICI

NOTĂ: Fotografiile utilizate la acest articol aparțin Pensiunii La Maria, fiind descărcate de pe site -ul dumnealor - Sursa imaginilor AICI 

Galerie foto




Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste