(închide)

Bâlteni: Un copil de 4 ani și familia sa, răniți în urma unui accident dintre un autoturism și un tir

 

Mai multe victime, printre care și un copil de 4 ani, au rezultat în urma unui un accident rutier produs pe raza comunei Bâlteni în care au fost implicate două autovehicule.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, una din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu și una din cadrul Punctului de Lucru Rovinari, precum și trei ambulanțe SAJ.
În urma impactului au rezultat trei victime, conștiente și neîncarcerate, doi adulți de sex masculin și un copil în vârstă de 4 ani.
Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Târgu Jiu.

"Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 46 de ani, din comuna Turcinești conducea o autoutilitară cu semiremorca din direcția Rovinari către Bălteni, nu ar fi redus viteza și ar fi intrat un coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din comuna Bâlteni, lovindu l in partea din spate.
Ultimul autoturism se deplasa în aceeași direcție și urma să efectueze un viraj la stânga.
In urma impactului șoferul de 46 de ani si fiul său, de 4 ani, care se afla in autoutilitară, precum și cel de al doilea șofer au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii șoferi au fost testați cu etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s a întocmit dosar penal pt vătămare corporală din culpa.", a transmis IPJ Gorj 

Galerie foto




Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste