(închide)

Bărbatul mort în incendiu fusese agresat de iubită! Femeia, reținută pentru omor

 

Noi amănunte au fost făcute publice de polițiștii gorjeni care cercetează moartea bărbatului de 47 de ani, care a fost găsit decedat în apartaemntul de pe strada Comuna din Paris, marți seara. Bărbatul avea 47 de ani și era din județul Dâmbovița și se pare că ar fi fost ucis de concubina sa, o târgujiancă de 38 de ani. Femeia a fost reținută pentru omor în cursul nopții de marți spre miercuri. 

Politistii au transmis  că, marti, în jurul orei 17,00 un vecin din bloc a sunat la 112 despre faptul că două persoane de la apartamentul cu pricina, au un conflict.
Polițiștii și au deplasat la fața locului și au constatat că bărbatul , de 47 de ani ar fi fost agresat de femeia de 38 ani. Acesta a fost transportat la spital pt îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat, ci s ar fi întors la locuința de pe strada Comuna din Paris. În cauză s a întocmit dosar penal pt lovire sau alte violențe.

 După câteva ore, vecinii au sunat la 112 pentru a anunța incendiul. Pompierii au fost cei care au găsit cadavrul bărbatului. „Femeia a fost dusă la audieri. Cadavrul prezintă arsuri, dar nu este carbonizat. Nu s-a stabilit deocamdată dacă are alte leziuni, în afară de cele specifice din incendiu. La fața locului erau marți noaptea medicul legist și un procuror de la Parchetul Județean. Bărbatul găsit decedat are 47 ani și este din comuna Mogoșoaia, județul Dâmbovița”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

În cursul nopții de marți spre miercuri, targujianca a fost reținută pentru 24 de ore, existând suspiciunea că și-a omorât concubinul.

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste