(închide)

Breeze by the lake, cazare cu jacuzzi pe malul unui superb lac din județul Olt!

 

Asezat pe malul lacului Strejesti, resortul Breeze By The Lake  este un loc care aduce bucurie si relaxare! Vorbim despre un  loc de cazare excelent, situat la limita dintre județele Olt și Vâlcea, pe malul lacului Strejești. Daca iubesti natura, apa, relaxarea la piscina sau o partida de pescuit, BREEZE BY THE LAKE este cea mai potrivita locatie pentru a îți petrece câteva zile de relaxare! Resortul va pune la dispozitie 4 casute de tip bungalow, fiecare avand cate o camera cu baie proprie. 

Lacul Strejești este o arie naturală de protecție specială avifaunistică, ce corespunde categoriei a IV-a IUCN (rezervație naturtală de tip avifaunistic), situată în județele Olt și Vâlcea, pe teritoriile administrative ale comunelor Strejești (OT) și Voicești (VL). Lacul Strejesti este fascinant.Se asterne pe o lungime de 17 km la poalele podgoriilor de la Dragasani.

Pe raul Olt, pe malul lacului Strejesti , intr-un sat unde timpul sta pe loc, a fost construit cu mult bun gust un resort care oferă cazare și multe alte servicii. „Este un loc creat din dragoste si cu dragoste, pentru timp de calitate alaturi de cei dragi , pentru amintiri, pentru a te bucura de un peisaj de poveste, pentru a opri timpul si a bucura sufletul. In satul Schitu Deleni din jud Olt, unde timpul parca sta pe loc, va propunem povestea de vacanta Breeze By The Lake, povestea bucuriei alaturi de familie si prieteni”, spun cei de la Breeze by the lake. 

Din curtea resortului veti admira un peisaj de poveste. Lacul este un tablou in miscare, uneori calm, ca o oglinda, iar alteori presarat cu barci, pasari sau valuri. Resortul  pune la dispozitie 4 casute de tip bungalow, fiecare avand cate o camera cu baie proprie. Turiștii au la  dispozitie și o terasa mare, de 50 mp, amenajata pentru a va oferi tot confortul unor momente frumoase petrecute impreuna cu prietenii sau familia; pot comanda mâncare de la restaurantele din zonă sau pot face un grătar. De asemenea, au la dispozitie un foisor cu vedere spre lac unde va puteti bucura de preparate la gratar sau la tuci, langa un pahar cu vin.

„Doriti sa va relaxati si sa serviti preparate „a la carte”? In colaborare cu restaurante din Dragasani, puteti comanda preparate pentru masa de pranz sau cina, ce vor fi livrate in sistem catering. De asemenea, puteți merge la Podgoria Drăgășani, cea mai veche din Oltenia. În ţinutul Drăgăşanilor sunt câteva soiuri de viţă-de-vie care se cultivă încă de pe vremea dacilor. Acest loc este binecuvântat de Dumnezeu cu mult soare şi cu prietenia Oltului, care s-a aşternut blând la picioarele dealului îmbrăcat de podgorii. Cele mai renumite soiuri de vin sunt Cramposia si Negru de Dragasani. Oferite de producatori locali”, spun proprietarii resortului. 

Notă: Resortul se închiriază pentru minim 2 nopți
Capacitatea de cazare este de 8 adulți (4 căsuțe)
La cerere, există posibilitate de introducere a unui pat suplimentar pentru copil, în fiecare cameră
În funcție de dimensiunea grupului, se poate opta pentru pachetul “Grup” sau “Private”
Pachetul “Group” – închiriere integrală a locației (4 căsuțe)
Pachetul “Private” – pentru a veni în întâmpinarea cuplurilor care doresc intimitate oferim opțiunea de închiriere partială a resortului pentru una sau două căsute, cu blocarea de la închiriere a celorlalte căsuțe
“Individual” se poate închiria o căsuță doar în extrasezon, în cursul săptămânii (fără blocarea de la închiriere a celorlalte căsuțe).

Sursa articolului: https://breeze-olt.ro/  - aici găsiți toate detaliile de care aveți nevoie pentru a vă oferi câteva zile de relaxare deplină! 

Galerie foto



Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste