(închide)

La Favorita Guesthouse Boutique, unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Craiova!

 

Turiștii care s-au cazat de-a lungul anilor la acest cochet hotel de tip „boutique” au apreciat serviciile de calitate oferite de personalul de la „La Favorita Guesthouse Boutique”, amplasare sa în vecinătatea zonelor de interes ale Craiovei, curățenia din camere și amabilitatea tuturor din rândul personalului.

Potrivit site-ului booking.com,  La Favorita Guesthouse Boutique se află în centrul orașului şi oferă camere cu aer condiționat, decorațiuni tematice și picturi murale. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele proprietăţii. Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și facilități pentru prepararea de cafea. De asemenea, unităţile au baie privată cu halate de baie gratuite, papuci, uscător de păr şi articole de toaletă. Micul dejun este servit pe tot parcursul zilei şi poate fi livrat în cameră. Oaspeţii au la dispoziţie un lounge comun, cu bar mic, iar cel mai apropiat magazin, un restaurant și un magazin alimentar sunt pe o rază de 50 de metri. Parcarea privată este disponibilă gratuit, cu rezervare prealabilă. Printre alte facilităţi se numără o recepţie cu program nonstop şi un serviciu de închirieri auto. Piaţa Mihai Viteazu este situată la doar 100 de metri de La Favorita Guesthouse Boutique. Muzeul de Artă şi Grădina Botanică se află la câteva minute de mers pe jos. Gara este situată la 800 de metri.

Iată cum descriu proprietarii minunat loc de cazare: „În hotelul LA FAVORITA, de tip Guesthouse Boutique, situat la câțiva pași de centrul orașului, eleganța discretă, luxul și rafinamentul definesc o ambianță unică pentru a oferi oaspeților noștri – oameni de afaceri şi turişti – cea mai plăcută și memorabilă experiență a unui sejur confortabil în Craiova. Fiecare dintre camerele noastre are propria personalitate, cu picturi murale ce se integrează într-un design tematic armonios, care combină aluzii simbolice spre marile culturi ale lumii cu dotări moderne, de ultimă generație. Completăm aceste facilități deosebite cu un pachet de servicii premium, așa cum se cuvine pentru o călătorie de prestigiu în Craiova” - http://lafavorita.ro/.

Ce spun turiștii?

Locația este excelentă, ultracentral, cu loc de parcare în curte și supravegheată non-stop. Accesul în clădire se face cu card, fiind evitați astfel musafirii nepoftiți. Gazdele au fost foarte primitoare și receptive la cererile noastre”, a spus Darie, unul dintre turiștii care au ales acest loc de cazare. „„Amplasamentul central a fost principalul motiv de alegere. Faptul ca este o pensiune de familie, personal foarte amabil. Mic dejun variat si indestulator.”, a spus un alt turist.

„Un hotel mic si incantator,o afacere de familie.Proprietarii sunt foarte prietenosi si simpatici ,facand tot ceea ce e posibil pentru oaspetii lor”, a transmis Claudia pe site-ul Booking.com

Turiștii care au transmis câte o recenzie vizavi de această pensiune, i-au acordat nota de 9,2 pe site-ul Booking, notă foarte mare și care spune clar părerea acestora! Așa că, dacă ajungeți în Craiova și căutați o cazare, nu ratați La Favorita Guesthouse Boutique, una dintre cele mai apreciate pensiuni din Craiova! 

Detalii pe http://lafavorita.ro/ și pe https://www.booking.com

Galerie foto



Vizualizări: 1,937

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste