(închide)

Narcisa Suciu, în vizită la Stâna Ștefanu! „Doamne, ce bine am mâncat!”

 

Narcisa Suciu  este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din România. Artista a ajuns pe Transalpina de Sfântul Ilie și a făcut un popas și la Stâna Ștefanu. Narcisa Suciu și-a dorit foarte mult să ajungă la Stâna Ștefanu ca să deguste minunatele produse. „Am mâncat foarte bine! Suntem mai mulți, am venit la Festivalul de la Brezoi. Și de când ne-am trezit, ne-am dorit să venim și să mâncăm la Stâna Ștefanu! Ne-am trezit devreme special ca să putem ajunge la stână să mâncăm. Doamne, ce bine am mâncat!”, a spus Narcisa Suciu. 

„Narcisa Suciu astăzi a fost la noi și a avut o experiența frumoasă la Stâna Stefanu! A fost o zi tare frumoasă! Am avut bucuria sa cunosc un om minunat, cald, frumos la chip și suflet! Mulțumim pentru că ați oprit la noi! Vă mai așteptăm și altădată!”, a transmis băcița Marioara Băbu de la Stâna Ștefanu. 

Pe Transalpina, cel mai căutat și cunoscut popas turistic este Stâna Ștefanu, deținută de familia băciței Mărioara Băbu din Novaci. Stâna „Ștefanu”  este singura din țară care are atestate un număr record de produse tradiționale și montane: două produse tradiționale și 17 produse montane. De a lungul anilor, Stâna Ștefanu a atras zeci de mii de turiști din țară și din străinătate. Pentru tot ce a reușit să realizeze, promovarea turismului, promovarea produselor tradiționale, a obiceoiurilor din zona, băcița Mărioara Băbu a primit, din partea Ministerului Culturii, diploma „Tezaur Uman Viu” și a dedicat-o primului său turist, din 2007. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,241

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste