(închide)

Cadouri unice pentru cei dragi! Ce afacere dezvoltă un antreprenor din Țicleni

 

Cauți un dar special și unic pentru persoanele iubite? Cristian Grecu din Țicleni îți propune obiecte gravate și personalizate pe gustul tău. În atelierul său, tânărul realizează pe comandă rame foto gravate, cutii poștale, ceasuri, icoane sau magneți de frigider gravați în lemn de fag, cărți foto și multe altele. Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit, te invităm să citești articolul și să intri pe pagina de facebook a meșterului https://www.facebook.com/Obiecte-din-lemn-

Din ce în ce mai mulți tineri gorjeni încearcă să reușească pe cont propriu și investesc banii munciți în străinătate în afaceri pe plan local. Cristi Grecu are 35 de ani și este din Țicleni. A lucrat câțiva ani în Anglia, dar fiindu-i greu departe de familia sa, a decis, în primăvara anului trecut, să revină acasă. Tot atunci a început să investească în dotarea unui atelier de tâmplărie și gravură. Chiar dacă afacerea sa este una de familie, care este în plină dezvoltare, Cristi Grecu este mulțumit și spune că are clienți care revin la el pentru alte comenzi. Este un om răbdător și muncitor și crede cu toată puterea că prin muncă poți reuși! „După ce am revenit din Anglia, trebuia să fac ceva. Ideea de gravură a apărut mai târziu. Am început prin a cumpăra câteva scule necesare în tâmplărie, scule fixe de tâmplărie, căci pe cele de mână le aveam din Anglia. Pot lucra din lemn aproape orice. Ideea cu gravura a venit pe parcurs. Am vazut pe un grup de tâmplari din America și mi-a plăcut. Am căutat o imprimantă laser accesibilă bugetului meu. La început a fost mai greu deoarece nu aveam cunoștințe în programare. Am învățat să o folosesc pe parcurs. Se poate grava pe lemn, piele, plastic, aproape pe orice material moale și care nu este transparent. Am amenajat un mic loc, nu îi pot spune atelier. Este un colț al meu în Floreșteni, căci în Țicleni stau la bloc și nu prea am loc să mă desfășor. Este o investiție nu foarte mare, undeva la câteva mii de euro”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Cristi Grecu.  Tânărul este căsătorit și are doi copii superbi, care sunt mândria sa! 

Muncă și pasiune

Gravura a devenit în scurt timp pasiunea sa și a căutat să își diversifice produsele. Acum creează rame foto, cărți de fotografie, cutii poștale, ceasuri gravate în lemn, icoane, magneți de frigider. Obiectele sale pot deveni în cel mai scurt timp daruri unice pentru cei dragi. „O fac din plăcere, tâmplăria și gravura sunt lucrurile la care mă pricep. Nu putem vorbi momentan de profit. Va veni pe parcurs. Se poate grava orice: text sau fotografii. Am avut și câteva comenzi care au ieșit din plan local, de exemplu București, Baia Mare sau Constanța”, a mai adăugat tânărul. Cristi Grecu lucrează și tâmplărie, așa că dacă aveți de făcut un acoperiș la casă sau scări interioare din lemn, de pus parchet din lemn sau uși, apelați cu încredere la meșterul din Țicleni! Pentru perioada care urmează, tânărul va începe să lucreze/creeze obiecte din lemn pentru grădină. 

De câteva luni, Cristi a început o colaborare cu antreprenorul Sorin Otărășanu din Țicleni, tânărul care deține „Grădina cu Flori” și care realizează și livrează la domiciliul clienților minunate aranjamente florale. „La o parte dintre cutiuțele pentru aranjamentele noastre florale ne va ajuta Cristi Grecu. De ce Cristi? Pentru că este tot țiclenar și pentru că mereu trebuie să fim uniți și pentru că face obiecte foarte frumoase și inedite! Cristi iubește lemnul, munceste mult și face niște lucruri minunate. Dacă îl căutați pe Facebook, vă veți convinge! Vreți ca aranjamentul Dumneavoastră să fie și mai expresiv și mai personal, comandați o cutie personalizată de Cristi”, spune Sorin Otărășanu de la Grădina cu Flori.

Pe Cristi Grecu și frumoasele sale obiecte îi găsiți pe Facebook - mariuscristiangrecu si Obiecte-din-lemn

Galerie foto








Vizualizări: 2,517

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste