(închide)

Cele mai inedite selfie-uri se fac la Căsuța răsturnată din Gorj! Aici găsiți și o mașină cu susul în jos

 

Alex Luțan, un antreprenor din comuna Bumbești-Pițic, este un tânăr cu o imaginație bogată și o ambiție pe măsură, căci a construit de la zero singura casă cu susul în jos din România, care a devenit fpoarte cunoscută într-un timp relativ scurt! ca să atragă și mai mulți turiști, Alex sau Ducu, așa cum îi spun cei care îl cunosc, a muncit 10 zile și acum în curtea Căuței există și o mașină răsturnată!

Astfel, cele mai tari fotografii vor putea fi realizate aici! Deja turiștii care i-au trecut pragul zilele acestea au fost încântați de ideea lui Ducu. „Am zis că dacă tot suntem la Căsuța răsturnată, și vin mereu oameni cu mașinile, de ce să nu avem și noi o mașină care să se încadreze în peisaj? Zis și făcut! Am muncit la ea 10 zile cu tot demontare obiecte de pe mașină (motor, cutie, radiator, rezervor etc), pregătirea și vopsirea, apoi plantarea stâlpilor de susținere, finisarea chenarului de vine sudat și prins cu bride de mașină, ridicarea și sudarea mașinii pe poziția finală. Am avut de muncă. Luni vom vopsi scheletul metalic. A fost ideea mea, nu m-am inspirat de nicăieri. Este la intrarea în curtea căsuței, iar turiștii au apreciat ideea! Mi-au spus că vor afce cele mai tari selfie-uri”, a spus Alex Luțan pentru Pagina Olteniei.

Căsuța răsturnată se află în comuna Bumbești-Pițic, sat Poienari, strada Dumbrava mică, Nr 1 județul Gorj, aproape de Pădurea Colorată. „La o primă vedere această casă pare să fi fost întoarsă cu susul în jos de o tornadă puternică. În realitate, a fost construită intenționat astfel și gândită ca o atracție pentru turiști, totul pornind de la o vizită în Turcia, unde, am rămas plăcut surprinși de această idee trăznită, neobisnuită. Vă așteptăm cu drag!”, a spus Alex „Ducu” Luțan, antreprenorul plin de idei!

Galerie foto





Vizualizări: 6,139

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste