(închide)

Cele mai populare sloturi vechi care încă sunt la modă

 

Sunt unele sloturi care au o bază uriașă de fani și, deși dezvoltatorii lansează producții noi, se bucură în continuare de o popularitate ridicată. În acest articol îți vom prezenta 5 sloturi care intră de departe în categoria "oldies but goldies".

Sunt unele sloturi care au o bază uriașă de fani și, deși dezvoltatorii lansează producții noi, se bucură în continuare de o popularitate ridicată. În acest articol îți vom prezenta 5 sloturi care intră de departe în categoria "oldies but goldies".
Titluri ca Shining Crown, Starburst sau Versailles Gold merită din plin prezența într-un top cu cele mai tari sloturi online lansate în urmă cu ceva timp, care încă au o mulțime de jucători în mediul online.

Shining Crown

A fost lansat în 2014 de compania EGT (Amusnet Interactive) și se bucură de un succes impresionant. Este genul de slot clasic, cu o grilă de joc 5 X 3, iar câștigul maxim ajunge până la 5.000x miza. Cel mai popular slot - Shining Crown e genul de joc care oferă câștiguri mici și medii destul de des și are o funcție specială care îți permite dublajul. Printre simbolurile acestui slot se află Fructe, Șeptari și Coroane sclipitoare. Apariția unui simbol Coroană pe una din rolele 2, 3 sau 4 transformă întreaga rolă în Wild. În plus, Shining Crown este conectat și la jackpotul EGT Mystery Cards.

Starburst

A trecut mai bine de un deceniu de când compania NetEnt a lansat acest joc, care are tot un format clasic cu o grilă 5X3. Este un slot plin de culoare, în care simbolurile principale sunt Pietre prețioase. Jocul Starburst are 10 linii de plată, în timp ce câștigurile cresc proporțional cu miza fiecărui pariu. Ele pot fi influențate și de simbolul ce redeclanșează Rotirile Gratuite. Slotul Starburst are o volatilitate medie, iar recenziile de la operatorii licențiați de ONJN sunt în general bune.

Versailles Gold

Jocul a apărut în 2014 și este inspirat din istoria Franței. Mai exact, din unul dintre cele mai cunoscute palate din Europa - Versailles. Un loc vizitat anual de peste 7 milioane de oameni i-a inspirat pe cei de la EGT să creeze unul dintre cele mai apreciate sloturi. Printre simbolurile din acest slot se află Caleașca regală, Grădinile de la Versailles și chipurile regilor care au stat aici și au decis politica Franței. Câștigul maxim din acest slot ajunge până la 5.000x miza, iar Versailles Gold se află în topul preferințelor utilizatorilor din țara noastră.

Zodiac Wheel

Încă din numele acestui slot știi deja cam la ce să te aștepți. Tematica de la pornirea slotului creat de EGT este inspirată din astrologie. Un joc special, în care faci practic o incursiune în timp, în vremurile în care astrologia era o știință care îi fascina pe oameni. Cât privește structura jocului, volatilitatea este mică - medie, grila are un format clasic 5X3, în timp ce câștigul maxim ajunge până la 600x miza. Una dintre cele mai apreciate funcții este Jackpot Cards, prin care distracția devine și mai mare. Zodiac Wheel este unul dintre cele mai tari jocuri vechi pe care le poți încerca în continuare în țara noastră.

Burning Hot

2014 a fost un an de excepție pentru compania EGT și tot de atunci datează și acest slot online. A fost adus pe piață în vara anului 2014, iar jocul în sine este destul de simplu. Nu îți oferă posibilitatea de a specializa și nici nu are rotiri gratuite, dar una dintre cele mai apreciate funcții este cea de dublaj. În plus, câștigul maxim ajunge la 3.000x miza. Face parte din categoria de sloturi cu 7777, iar ca simboluri mai găsim Trifoiul, Clopoțelul, Șeptarul, alături de fructe ca Prune, Portocale, Cireșe, Lămâi, Pepene și Struguri. Dolarul și steaua reprezintă simbolurile Scatter, în timp ce Trifoiul cu Patru foi este Wild. Grafica creativă a jocului și formatul simplu i-au adus multă apreciere printre utilizatorii din țara noastră.

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste