Cristina Lia, de la Asociația Glasul Sufletului, va înființa un centru social pentru cei năpăstuiți de soartă

 

Cristina Lia, de la Asociația Glasul Sufletului, își dorea de ani de zile să înființeze un centru social destinat persoanelor care au mare nevoie de ajutor-ceșlor năpăstuiți de soartă. Zilele trecute, Cristina Lia, care s-a implicat în zeci de cazuri umaniatre și care a ajutat de-a lungul anilor, sute de pesroane, a primit o donație de 8000 euro și poate pune în practică ceea ce își dorește: va înființa acest centru social!

„Un donator care a urmărit emisiunea "Spune-mi cum" de la canalul A7 tv, în care eram invitată, a donat o suma de bani cu această mențiune-înființare centru social. Mi-a  dorința enormă de a înființa un centru social în care cei năpăstuiți de soartă să își găsească alinarea și speranța. Pentru mine era doar un vis în care de câte ori închideam ochi mi-l închipuiam și nu îndrăzneam mai mult. (...) Sute de mesaje de încurajare să îmi urmez visul si să nu renunț au curs după emisiune și am primit chiar donații în numele Domnului, lucru care nu s-a mai întâmplat până atunci în asociației. Toate donațiile erau cu mentiunea cazurilor care erau in derulare. Cum sa cheltui bani dați cu această mențiune?”, a scris Cristina Lia pe pagina sa de socializare. 

Banii pe care i-a primit ca donație i-a folosit pentru a achiziționa un imobil în care va înființa acest centru. „Casa nu a fost locuita de peste 15 ani dar cine a construit-o se vede ca a fost un om înstărit pentru că totul este construit bine. Avem 3 construcții de locuit in curte una de 96mp cu beci, una de 80 mp cu posibilitate de masardare, si una de 40mp cu beci, iar teren 2560mp, un coteț zidit pentru animale, gard de beton de vreo 60m cu porti de tablă. Noi deja am început cu curățenia și defrișarea locului, cu scoaterea rădăcinilor de copaci tăiați, ne pregătim pentru branșarea la utilități (apa și canalizare)”, a mai spus Cristina Lia. 

Pentru că nu a fost locuită atâția ani, casa va avea nevoie de ample lucrări de reabilitare. Acoperișul va fi înclouit, interioarele refăcute etc. De aceea, Cristina Lia are nevoie de ajutor financiar: „Orice ajutor contează enorm, o donație (...) și gândul că fiecare ajută așa cum poate este o binecuvântare pentru noi semn că BUNĂTATEA nu moare”, spune Cristina Lia. 

Donații se pot face în contul: RO49 INGB 0000 9999 0937 6631, companie: ASOCIATIA GLASUL SUFLETULUI,
adresa: JUD GORJ, ORS. ROVINARI,Aleea.Zorilor,NR. 2, BL.T2,SC. 1, AP. 4
Persoană de contact Lia Cristina +40 761 090 626

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste