(închide)

DERTOUR: Hai la Târgul de Turism și poți achita o parte din sejur cu magneți de frigider!

 

Mai este foarte puțin și începe Târgul de Turism 2020,  organizat la Romexpo București. La fel ca la fiecare ediție a importantului eveniment, agențiile de turism se întrec în oferte care mai de care mai atractive. Una dintre cele mai atrăgătoare oferte este a touroperatorului DERTOUR: poți achita o parte din sejur cu magneți de frigider!!

Plătește-ți vacanța cu magneți de frigider! Cum e posibil? Vino weekendul acesta la Târgul de Turism de la Romexpo cu 10 magneți suvenir și poți beneficia de o extra-reducere de 100 de euro pentru vacanța ta charter, dacă ești printre primii 10 participanți din zi! Consultă regulamentul aici: http://bit.ly/2SXFrpD”, este anunțul celor de la Dertour!

Campania este organizată și desfășurată la Târgul de Turism 2020 de la Romexpo, Bucuresti, editia 20 – 23 februarie 2020, la standul DERTOUR. Participantii care vor veni la standul DERTOUR pentru achizitionarea unul pachet turistic si vor aduce
10 magneți de frigider tip suvenir vor primi automat o reducere suplimentara de 100 de
EURO/pachet la achizitionarea oricarui pachet propriu Travel Brands (DERTOUR), charter, deja redus (pachetele contin reducerea de Early Booking), in urmatoarele destinatii:  Antalya (Turcia), Corfu, Creta, Rhodos, Zakynthos (Grecia), Hammamet (Tunisia), Hurgada (Egipt), Mallorca si Tenerife(Spania), Bali (Indonezia) si Krabi (Thailanda). Se acorda 10 premii in fiecare zi de targ, in ordinea rezervarilor. Valoarea premiilor este astfel de 4000 euro, insemnand cate 10 vouchere/zi, timp de 4 zile de targ. Reducerea de 100 euro este valabila exclusiv pentru pachetele proprii DERTOUR si se aplica pe loc, per rezervare, exclusiv in cadrul Targului de Turism din 20-23 februarie 2020, la standul Dertour. „Invităm românii să-și convertească micile amintiri din vechile vacanțe în bani pentru una nouă, oferindu-le acest mod inedit de plată. Cu atâtea oferte și destinații, ai toate șansele să rămâi cu capul în noua vacanță. Ne-am pregătit și la această ediție a Târgului de Turism cu pachete avantajoase pe toate gusturile, în destinații cât mai diverse, ca fiecare să-și poată alege vacanța perfectă”, a declarat Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, operator al brandului Dertour în România, citat de Click.

Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste