DGASPC Gorj va angaja șapte asistenți medicali! Concursul, în octombrie

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a celor 7 funcţii contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical cu studii postliceale la Complexul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți ”Bîlteni” – Centrul de recuperare și reabilitare – 3 posturi; asistent medical cu studii postliceale la Complexul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți ”Bîlteni”- Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică – 2 posturi; asistent medical cu studii postliceale la Centrul de recuperare și reabilitare Tg. Cărbunești – 2 posturi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: absolvent(ă) studii postliceale sanitare absolvite cu diplomă de școală sanitara, postliceală în specialitatea „ asistent medical generalist; posesor al certificatului de membru O.A.M.G.M.A.M.R. – asistent medical generalist, avizat și valabil la data concursului. Certificatul va fi însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, avizat și valabil la dala concursului, sau de adeverință pentru participare la concurs, eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R.; minimum 3 ani vechime în funcția de asistent medical generalist/specialitatea autorizată de liberă practică.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 08 octombrie 2019, ora 16:30: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 17 octombrie 2019, ora 09:00: proba scrisă; 22 octombrie 2019: proba interviu.

Vizualizări: 961

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste