(închide)

Doi tineri, de 18 și 20 de ani din Tismana, găsiți morți în casă

 

Doi tineri, in varsta de 18 si 20 de ani, o fata si un baiat, au fost gasiti morti in aceasta dimineata, in locuinta lor de pe strada Islaz.

La fata locului s-au deplasat in echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu si 2 echipaje SAJ care au constatat ca intr-una dintre incaperile locuintei se aflau doua persoane (una de sex feminin - 18 ani si una de sex masculin - 20 ani) care nu prezentau semne vitale. Din pacate, toate eforturile echipajelor de interventie de a-i salva pe tineri au fost in zadar, medicii sositi la fata locului declarand decesul. Potrivit ISU Gorj, cauza tragediei este in curs de stabilire. Se pare ca cei doi ar fi murit in urma intoxicarii cu monoxid de carbon de la o soba pe lemne.

UPDATE

Din pacate, cei doi tineri au fost găsiți decedați chiar de mama fetei. 

Reamintim ca o tânără de 18 ani și prietenul său, de 19 ani, din orașul Tismana, care locuiau cu chirie într-o garsonieră din municipiul Târgu Jiu au fost găsiți decedați ca urmare a intoxicației cu monoxid de carbon provenit, de la o sobă pe lemne.
Cu ocazia examinării cadavrelor, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpuri. Cei doi tineri erau din Tismana și urmau sa susțină bacalaureatul și apoi sa se căsătorească. 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,874

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste