Elevii Liceului Auto, implicați în proiecte importante: „Ne ajută să devenim mai buni!”

 

Seria evenimentelor frumoase a continuat la Colegiul Auto „Traian Vuia” din municipiul Târgu-Jiu și după vacanța de iarnă. Astfel, înainte de sfârșitul primului semestru din acest an școlar, elevii și profesorii lor coordonatori au organizat două expoziții în cadrul unor proiecte importante desfășurate la această unitate școlară. Toate aceste evenimente în care elevii se implică îi ajută să se dezvolte pe plan personal și să învețe lucruri noi!

Sfârșitul primului semestru al acestui an școlar a însemnat, pentru elevii Colegiului Auto "Traian-Vuia", multe activități extrașcolare. Astfel, sub îndrumarea profesorilor coordonatori Grațiela Pigui și Marinela Ciortan, elevii au organizat o expoziție-concurs cu lucrări tematice, parte a proiectului educațional județean derulat în școală "Artă, sensibilitate și măiestrie în spiritul sărbătorilor de iarnă". Potrivit profesoarei Grațiela Pigui, activitățile proiectului au început încă din luna octombrie, iar elevii colegiului s-au mobilizat exemplar pentru realizarea obiectelor din materiale reciclabile, a creațiilor literare sau a prezentărilor ce surprind obiceiuri specifice din zonele natale. La final, s-au implicat în organizarea expoziției. Fiecare dintre elevii implicați le-au transmis dascălilor căactivitățile au fost un adevărat câștig pentru ei, căci au învățat lucruri noi. „Astfel de activități se desfășoară des în școala noastră, iar nouă ne place să ne implicăm în tot ce ne ajută să ne dezvoltăm, să cunoaștem, să trăim experiențe noi, în final să devenim mai buni", a spus unul dintre elevi de clasa a XI-a.

            De asemenea, în aceeași perioadă, elevii au fost implicați într-un alt proiect derulat în școală, un concurs de fotografie intitulat "Ierni gorjene", în care au realizat imagini ce surprind aspecte inedite ale peisajelor hibernale din zona din care provin. "Am urmărit formarea și dezvoltarea spiritului estetic al elevilor, sensibilizarea lor la frumusețile din jur, iar rezultatele sunt uimitoare!", a declarat consilierul educativ, unul dintre inițiatorii proiectului.

Galerie foto





Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste