(închide)

Elevii-șefi de promoție ai liceelor din Târgu-Jiu, premiați!

 

Cei mai buni elevi ai colegilor și liceelor din municipiul Târgu-Jiu au fost premiați de edilul marcel Romanescu, miercuri seara, în cadrul manifestărilor Zilelor Municipiului. Astfel, pe scena din Piața Prefecturii au urcat șefii de promoție ai unităților de învățământ din Târgu-Jiu, care au fost felicitați de primar. Balul Absolvenților a reunit elevi din toate unitățile din municipiu și a fost un prilej de bucurie! Șefii de promoție premiați sunt: Robert Cătălin Ciocăzanu (Colegiul Comercial ”Virgil Madgearu”), Ana-Sandra Cornoiu (Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”), Iulia Miruna Cosma (Colegiul Național ”Spiru Haret”), Dumitru Cătălin Chisim (Liceul Energetic), Iulia Valentina Cioveie (Liceul Teologic ”Sfântul Nicodim”), Andreea Maria Brînzan (Colegiul Auto ”Traian Vuia”), Costina Jianu (Liceul cu Program Sportiv), Larisa Raluca Beuran (Colegiul Tehnic ”Henry Coandă”), Andrei Eduard Mîță Ursățeanu (Colegiul Tehnic nr. 2), Denisa Gabriela Arhot (Colegiul Tehnic ”Ion Mincu”), Andreea Georgiana Amza (Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”), Maria Gugu (Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu”), Robert Maria (Liceul Tehnologic Bârsești), Cristina Izabela Diaconescu (Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”).

„Am premiat toți șefii de promoții ai liceelor din municipiul Târgu Jiu la Balul Absolvenților din seara trecută. Am fost plăcut impresionat de modul în care fiecare unitate de învățământ și-a pregătit programul artistic. O adevărată explozie de tinerețe, voie bună și talent care a contribuit, din plin, la crearea unei atmosfere extraordinare.
Trebuie să-i felicit, încă o dată, pe șefii de promoție ai fiecărei unități de învățământ în parte pentru maturitartea și seriozitatea de care au dat dovadă pe parcursul anilor de studiu și pentru rezultatele obținute, dar și pe cadrele didactice care i-au pregătit pe acești tineri. Felicitări tuturor! În această seară vom avea încă un eveniment deosebit dedicat în special tinerilor – Balul Liceelor. Vă aștept, în număr cât mai mare, să vă susțineți candidații și să ne bucurăm împreună de un spectacol reușit și de muzica celor de la The Motans”, a spus Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu-Jiu.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste