(închide)

Zeci de olimpici premiați de edilul Romanescu! Ce alte surprize vă așteaptă la „Zilele municipiului Târgu-Jiu”

 

A doua zi a Zilelor Municipiului Târgu Jiu a avut ca moment principal ședința festivă a Consiliului Local, în cadrul căreia, edilul Marcel Romanescu a premiat toți elevii care au obținut rezultate foarte bune la concursuri școlare și sportive la nivel național și internațional.

76 de elevi care au obținut premiile I, II și III la concursuri importante. Nu am uitat nici cadrele didactice care i-au îndrumat pe acești copii minunați. „Ne-am simțit cu toții minunat alături de elitele învățământului târgujian și am avut, încă o dată, dovada că avem profesori extraordinari și elevi pe măsură. Cum nici un oraș nu se poate dezvolta fără un mediu de afaceri sănătos, format din entități puternice, am ținut neapărat să felicit și societățile comerciale care aduc cea mai importantă contribuție în ceea ce privește economia municipiului Târgu Jiu”, a spus primarul Romanescu.
Un eveniment cultural deosebit a fost organizat tot marți, când a a fost lansată cartea ”Femeia cu trupul de ceară” a talentatei târgujience Nicoleta Crăete.
Ziua s-a încheiat cu un spectacol extraordinar, în regia inegalabilului Marian Negrescu, care i-a încântat pe iubitorii teatrului din municipiu. ”Eu și iubita mea” a fost piesa aleasă pentru această zi și a stârnit o adevărată furtună de aplauze binemeritate de minunații actori ai Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”. „Pentru a treia zi a Zilelor Municipiului, vreau să vă invit la o expoziție inedită de obiecte vechi, organizată de Asociația Detecții Gorj la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică.
Principalul eveniment al zilei este dedicat tinerilor. Balul Absolvenților se adresează tuturor liceelor și colegiilor din Târgu Jiu și vă asigur că este un eveniment pe care nu trebuie să-l pierdeți! Vă aștept în Piața Prefecturii, de la ora 18:00, să ne simțim, din nou, adolescenți alături de tinerii din municipiu și nu numai. Ultimul eveniment al zilei va fi Festivalul Național de Muzică Ușoară și Folk ”Coloana Infinită” ce va începe de la ora 21:00, tot în Piața Prefecturii. Vă aștept cu drag!”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,070

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste