(închide)

Premii importante pentru elevii Colegiului Tehnic „Magheru” Târgu-Jiu la olimpiadele naționale

 

Mai mulți elevi ai Colegiului Tehnic General Gheorghe Magheru din municipiul Târgu-Jiu au obținut premii importante la olimpiadele naționale la care au participat. Munca lor a fost răsplătită cu medalii, premii și mențiuni! Felicitări tuturor, atât elevilor, cât și profesorilor!

Zilele trecute, lotul care a reprezentat Gorjul la Olimpiada de Tehnologia Informației se întoarce acasă cu două medalii de bronz şi două de argint. Medalie de bronz a obținut eleva Popovici Andreea Raluca de la Colegiul Național Ecaterina Tedoroiu, medalie de argint a obținut motreanul Ursu Ianis, elevul Giugă Robert-medalie de argint.

Singurul premiu MEN a fost obţinut de elevul Colegiului Tehnic "General Gheorghe Magheru" NIŢĂ ANDREI AURELIAN, distins și cu medalia de argint la olimpiada de Tehnologia Informației-etapa națională. Elevul a obținut 51 de puncte la olimpiadă. Felicitări! Rezultatele AICI

Mai multe detalii despre concurs: http://oti2019.ro/

Și la Olimpiada Națională de Industrie Alimentară care a avut loc luna trecută la Cluj Napoca, elevii Colegiului magheru au obținut rezultate foarte bune! Astfel, Bradiceanu Andreea (clasa a XI a) locul I, Popescu Ioana Mihaela (clasa a XI-a) mentiune si premiul special pentru cea mai bună lucrare scrisă și Ciobanu Petruta Gabriela (clasa a XII-a) mentiune. Prof insotitor: Crac Elena Adriana.

Galerie foto






Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste