(închide)

Fiți eroii polițistei Ramona Țoapă! Are nevoie de fiecare dintre noi

 

Polițista Ramona Țoapă are din nou nevoie de semenii săi: la doar puțin peste 20 de ani tânăra originară din Albeni-Gorj a fost lovită crunt de un diagnostic înfiorător: leucemie. Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, atât din județul natal, cât și din București, localitatea unde lucrează și locuiește polițista, a putut beneficia de tratament corespunzător. Greul nu a trecut și acum Ramona are încă o dată nevoie de semenii săi! Fiți eroi pentru tânăra care are toată viața înainte și merită să fie sănătoasă! 

Potrivit Poliției București, printr - un efort susținut și consecvență, comisarul șef Sorinel Apostol, șeful Ramonei, de la secția 25 de Poliție a Capitalei, a reușit o mobilizare exemplară a colegilor din MAI și nu numai, pentru donarea de sânge, element vital pentru tratamentul Ramonei, dar și pentru strângere de fonduri necesare tratamentului extrem de costisitor. Acesta nu își alocă meritele și spune că ar fi făcut la fel pentru orice coleg. „A fost doar voia lui Dumnezeu ca eu să preiau și să duc la bun sfârșit toate demersurile necesare”, spune acesta. 
Tratată inițial la Spitalul Universitar din București, prin efortul comisarului șef Sorinel Apostol, susținut de colegi, de mulți oameni cu suflet, de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, a Inspectoratului General al Poliției Române, a Departamentului pentru Situații de Urgență și Asociatia Internationala a Politistilor - Sectia Romana, Ramona a fost transportată pentru tratament în Italia. Deși dârză, curajoasă și puternică la serviciu, răpusă de boala cruntă, Ramona simte nevoia unor încurajări constate, a unor îmbrățișari, a unor suflete dragi, care să-i fie mereu alături.
Ramona este o luptătoare, dovadă stă și faptul că organismul acesteia răspunde la tratament, însă lupta nu este gata, încă nu am câștigat bătălia finală, și pentru a fi învingători avem nevoie ca voi toți să vă alăturați misiunii noastre de a o salva.

„Avem nevoie de fonduri, donații făcute din inimă, indiferent de valoare, suma acestora poate face diferența și îi poate permite Ramonei continuarea tratamentului. Fiți eroii Ramonei!!! Are nevoie de fiecare dintre noi și mai ales de gesturile noastre mărunte de susținere! Dacă doriți ca împreună să readucem lumina pe chipul Ramonei, să îi redăm visul de a fi în continuare polițist în slujba legii, vă invităm să vă alăturați acțiunii noastre. Andrei Iacov- membru al Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România s-a alaturat cu drag eforturilor domnului comisar sef Sorinel Apostol, a donat deja suma de 5.000 de lei pentru tratamentul luptătoarei noastre și dorim să ne mobilizăm și să ajutăm în continuare”, au transmis colegii Ramonei Țoapă. 

Donațiile pentru tratamentul Ramonei pot fi făcute în contul deschis în lei pe numele acesteia -Țoapă Elena Ramona - la Raiffeisen Bank:

RO56RZBR0000060020615280

Galerie foto





Vizualizări: 5,898

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste