(închide)

Fiul fostei șefe a Judecătoriei Novaci va face închisoare cu executare după un accident mortal

 

Mihai Dafinescu, fiul fostei șefe a Judecătoriei Novaci, a fost condamnat definitiv la 4 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Sentința a fost pronunțată de Curtea de Apel din Craiova.

Mihai Dafinescu, de 27 de ani, va fi încarcerat în Penitenciarul Târgu Jiu. Bărbatul a și fost arestat preventiv timp de șapte luni, după care a rămas în arest la domiciliu. Tânărul este acuzat că în luna august a anului trecut a lovit mortal cu mașina o femeie din Novaci, după care a plecat de la locul accidentului.

„Dispune condamnarea inculpatului Dafinescu Mihai, pentru săvârşirea infracțiunii de ucidere din culpă, la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni închisoare. Dispune condamnarea inculpatului Dafinescu Mihai, pentru săvârşirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni închisoare. Dispune contopirea celor două pedepse mai sus aplicate inculpatului şi stabileşte pedeapsa rezultantă finală de executat pentru inculpatul Dafinescu Mihai, la 4 ani, 6 luni și 20 zile închisoare, compusă din pedeapsa cea mai grea si anume, pedeapsa de 3 ani și 6 luni închisoare aplicată pentru infracţiunea de părăsirea locului accidentului, la care se adaugă o treime din pedeapsa de 3 ani si 2 luni închisoare aplicată pentru infracţiunea ucidere din culpă”, a decis Judecătoria Craiova.

https://www.paginaolteniei.ro/articol/accident-mortal-la-novaci!-fiul-unei-judecatoare-v_4366.html

https://www.paginaolteniei.ro/articol/comunitatea-din-novaci-bulversata-de-tragicul-acci_4367.html

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste